Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Árubemutatókkal vár a Láthatár Bolt

2016. június 9.

kép

Már tizenegy kerületben működik a Közösség Lámpásai, kiknek klubjain portékáinkkal megjelenünk. Minden félévben egy-egy alkalommal kitelepülünk ezekre az eseményekre, és termékeinket kipakolva készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére – mondja Katona Zsuzsanna, a Láthatár Bolt vezetője.

Ezeken felül Budapest összes nyugdíjas klubját felkerestük már, és a fogadtatás nagyon pozitív. Többnyire nyitottak és érdeklődőek az emberek, ennek köszönhetően egy telefonos egyeztetést követően eme alkalmakra is örömmel ellátogattunk, s fogunk is még a jövőben. Huszonhét mozgássérült klubba is volt szerencsénk eljutni már, ahol népszerűsíthettük termékeinket.

2016 májusától nem csak a VGYKE vidéki kistérségeihez települtünk ki, hanem Győrbe, Szolnokra, Szekszárdra, Kecskemétre, Salgótarjánba és Székesfehérvárra is. A legtöbb esetben megkeresésünk végett szerveznek külön programot az árubemutatóhoz, de például Székesfehérváron egy nagyobb program keretében volt lehetőségünk megjelenni.

A 2-3 órás alkalom alatt bemutatjuk a termékeket, az érdeklődők pedig ott helyben meg is vásárolhatják, amire igényt tartanak.

Véleményem szerint azért kiemelten fontosak ezek az árubemutatók, mert sokan talán nem is tudnak arról, hogy milyen segédeszközök tehetnék könnyebbé az életüket. Akciós árakkal, és hasznos termékekkel próbáljuk meg a fogyatékossággal élő és az idős emberek mindennapjainak nehézségeit enyhíteni, életszínvonalukat emelni.

Legközelebb Tatabányán és Veszprémben találkozhatnak velünk.

Láthatár bolt

Ivanova Daniela