AC-DC

Az AC-DC "Találd meg a helyed!" logója

A VGYKE – küldetésének megfelelően – minden korosztályban és társadalmi csoportban élő látássérült embert támogatni kíván. Itt az egyetemista, főiskolás, vagy már diplomával rendelkező látássérülteknek nyújtunk egy széles programpalettát.

Mit kínálunk?
Ingyenes, de regisztrációhoz kötött programokat. Egy jelentkező tetszőleg számú rendezvényen részt vehet. A PROGRAMOK NEMCSAK A VGYKE-TAGOK ÉS NEMCSAK A BUDAPESTIEK ELŐTT ÁLLNAK NYITVA.

Mi a célunk?
Hogy sokirányú segítséget adjunk a diplomás, munkát kereső újoncoknak vagy munkahelyváltóknak, beleértve a vonzó megjelenést és az új munkaerőpiaci információkat.

Mit vállalunk?
Körültekintő szervezést, hiteles tudnivalók közvetítését, elismert szakemberek meghívását.

Mit várunk el?
Felelősségvállalást és kulturált viselkedést. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is jössz az adott programra! Különben más elől veszed el a helyet.

Miért bízhatsz programjainkban?
Egyrészt a VGYKE eddigi munkája, másrészt támogatói miatt.
Elképzelésünket már több helyen is bemutattuk prezentációval: a Budapesti Corvinus Egyetemen és az FSZK-ban, így az országosan is ismertté vált.

Hol találsz meg minket?
E-mailben az acdc@vgyke.com elérhetőségen.
Projektkoordinátorok: Pál Szilvia, Pazdera Szilvia, Gy. Dobos Mariann.

 

 

Bemutatkozó anyagok:

Bemutatkozó prezentációnk pdf formátumban
Bemutatkozó prezentációnk ppt formátumban

A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja.

Az EMMI logója

Az FSZK logója

A VGYKE logója