LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK

LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK
Látássérült vagyok
 LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK Menüpontunk segítséget nyújt azoknak, akik tagok szeretnének lenni, vagy már most is a tagjaink. Akik pedig nem tudnak a tagság előnyeiről, illetve a kedvezményekről. Megtudhatják, mely dokumentumok szükségesek mindenképpen a taggá váláshoz, hogy hogyan tudnak tagdíjat fizetni, hogyan érhető el ügyfélszolgálatunk, akikhez az itt nem fellelt információk felől, nyugodtan kérdezhetnek, de csak nyitvatartási időnkön belül hétköznapokon. Szeretettel várunk mindenkit tagjaink soraiba, és tagjainknak köszönjük, hogy velünk vannak. Kérünk titeket osszátok meg másokkal is ezt az oldalt, hogy ők is idetalálhassanak.
LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK Tag szeretne lenni? Menüpontjaink segítenek önöknek kattintsanak csak nyugodtan, ráhúzva a menüpontra az egeret, amiket ezen szöveg alatt találnak. A Tagság előnyeinek megismerése, Kedvezményeinkről, itt e menüpontokban találhatnak a teljesség igénye nélkül tájékoztatást, illetve letölthetik még a belépési dokumentumokat is, ha nem találták eddig sehol. Illetve, Bankkártyával tudnak, csak fizetni? Ne aggódjanak emiatt lehetőség van, a bankkártyás fizetésre ne féljenek az alábbi menüpontokban erre is van lehetőség, ha elakadnának keressék ügyfélszolgálatunkat. Minden amit tudni kell ügyfélszolgálatunkról, elérhetőségük, és további fontos információk.
Akinek szüksége van Braille írásos segítségre, és okoseszközre, illetve szeretné megtanulni és fejleszteni magát, illetve lelki problémákat szeretne megoldani, ezen a téren, az alábbi menüpontjaink, segítséget nyújthatnak ezekben a kérdéskörökben is.