Első találkozó jó hangulatban

Igazán jól érezték magukat mindazok, akik eljöttek az „AC-DC Találd meg a helyed!” projekt első klubfoglalkozására. A szervezés folyamán mind a vendégek, mind a helyszín kiválasztására nagy gondot fordítottunk.

Dr. Márkus Petra jogász és Troznai-Nagy Hunor Attila műszaki menedzser szavait nagy érdeklődéssel hallgattuk arról, hogy például érdemes-e beleírni a szakmai önéletrajzba, hogy látássérültként pályázik valaki az állásra, és mit lehet tenni akkor, ha nem vesznek fel el elsőre, másodjára vagy akár harmadjára sem az áhított posztra. A fiatal szakemberek készségesen beavattak a legapróbb részletekbe is, ha valakit épp ezek érdekeltek. A komolyság mellett azért jutott hely a humornak is.

A legtrendibb budapesti éttermek közé választott „A kert Bisztró Étterem” hűs tégla falai nyújtottak számunkra optimális helyszínt a találkozóhoz. A több órás meeting alatt nem feledkeztünk meg testünk táplálásáról sem – ahogy ezt a felhívásunkban is meghirdettük. A hosszú asztalnál mindnyájan jól hallottuk egymás mondandóját, közben pedig jókat falatoztunk.

A VGYKE ugyanis igazi családias, laza körülményeket kívánt biztosítani az előadóknak és az érdeklődőknek, hogy oldja az ismerkedés feszültségét.

Folytatás ősszel várható.

A klub résztvevőinek csoportja