Sikeres Látássérültek Klubja 3.0

Három a magyar igazság: két különleges vendég és egy különleges helyszín. És sorrendben a harmadik Sikeres Látássérültek Klubja. Vagy ez már négy?

Gondoltad volna, hogy egyik meghívottunk, Lengyel Zsófia már szócikk a Wikipédián? Ezzel kezdik a bemutatását: „Sikeres látássérült sportoló, média-személyiség, kommunikációs szakember, amatőr modell, esélyegyenlőségi élharcos.” Versenyzőként bejárta a fél világot, de a tanulás is hasonlóan jól ment neki: kéttannyelvű gimnáziumban érettségizett, majd elektronikus média szakirányon szerzett diplomát a Kodolányi János Főiskolán. Jelenleg a Testnevelési Egyetem Inkluzív Sportoktatói képzésén vesz részt.

Németh Dávid önéletútja sem piskóta: járt a Nasa táborában- és nem mint turista. Az Óbudai Egyetemen végzett mérnök-informatikusként, mobil-informatika szakirányon. Három alkalmazása is elérhető volt a Google Play Áruházban: egy játékalkalmazás két verziója és egy látássérülteket segítő alkalmazás. Utóbbi segítségével NFC címkékre írható fel tárgyak megnevezése, majd azok leolvastathatók okostelefonnal. Mostani munkahelyén – a Morgan Stanley-nél – pénzügyi folyamatokat támogató fejlesztéseken dolgozik.

Találkozó február 28-án, csütörtökön 18.30

Helyszín: Capri Pizzéria, XIV. kerület Bosnyák tér 5. szám.

Vár az „AC-DC Találd meg a helyed!” projekt csapata.

Dönts mellettünk, és jelentkezz az acdc@vgyke.com e-mail címen!

A fotón Lengyel Zsófia látható hosszú, szőke hajjal és elegáns, fekete ruhában.

Nézzétek meg kedvcsináló videónkat a FB-on!