Sorsfordító találkozás lehet – Klub 4.0

Sorsfordító találkozást hozhatsz számodra április 30., ha eljössz, és beszélgetsz két vendégünkkel, Taskovics Adéllal és Száraz Bálinttal a Gundel Cukrászda különtermében. A Sikeres látássérültek klubjának negyedik összejövetelére a híres Solti szobában kerül sor, ahol helyi „idegenvezetést” is tartanak a látnivalókból.

Vendégeinkről röviden. Taskovics Adél a vakok általános iskolájának elvégzése után a Scheiber Sándor Gimnáziumban érettségizett, látó diáktársak között. Diplomáit a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (ma Budapesti Metropolitan Egyetem) szerezte kommunikáció- és médiatudományból. 2017 szeptembere óta a Photel Kommunikációs Zrt.-nél dolgozik telefonos operátorként. Első vak munkavállalója volt a cégnek, de azóta újabb öt látássérült munkatársat is felvettek, akiknek ő lett a mentora.

Száraz Bálint is a vakok általános iskolájában kezdte meg a tanulást, majd a II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskolában folytatta. 2012-ben a frissen induló Nemzeti Közszolgálati Egyetem Állam- és Közigazgatástudományi Karán lett elsőéves egyetemista, majd négy év múlva végzős. Jelenleg az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárságán dolgozik, ahol kutató-elemző referens.

Hová szerveztük a klubot? Igazán exkluzív helyet választottunk, a Gundel Cukrászdát. Annak egyik különtermében, a Solti szobában leszünk. Régebben Zene szoba volt a neve, mert itt minden a zenére utal, és látogatásához külön engedély kell.

Időpont: 2019. április 30. kedd 15-17 óra

Cím: Gundel Cukrászda, 1146 Budapest, Gundel Károly út 4. (Az Állatkert főbejárata mellett)

Jelentkezési lehetőség: acdc@vgyke.com

Ne sokáig gondolkozz, mert a létszám korlátozott! Szeretettel vár az AC-DC Találd meg a helyed! csapata.

A fotón Taskovics Adélt láthatjuk, amint egy versenyben zsűrizik.