2021. április

Az "AC-DC Találd meg a helyed!" logója
 

2021. áprilisi posztok

1. Az eltűnt motiváció nyomában

Nem másokra van szükségünk motiváció terén, hanem a legjobb önmagunkra.

A motiváció nem állandó, fel-fel kell éleszteni. Az érdeklődés és a nyitottság a motiváció előszobája. Ha megszoktuk, hogy amikor nem boldogulunk, akkor utánajárunk az elakadásunk okának, az kiváló.

2. Munkahelyváltás – lelki nehézségek a nők körében

Annak, aki már átélt hosszabb depresszív periódust, depressziót, annak sajnos nagyobb az esélye a munkahelyváltás miatti szorongásra. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni, de a bátorító párkapcsolat vagy a barátok szerepe is óriási.

3. Nőtt a foglalkoztatás

Biztató hír számunkra! A Trenkwalder munkaerőpiaci szolgáltató cég adatbázisába 2021 első negyedévében két és félszer annyi megváltozott munkaképességű álláskereső személy regisztrált, mint 2020 hasonló időszakában, és a sikeres elhelyezések száma is közel duplájára emelkedett.

4. Hogy tálaljuk a rossz tulajdonságainkat?

Az a helyes hozzáállás ehhez a kérdéshez, hogy tudjuk, mik a rossz tulajdonságaink, de képesek vagyunk ezek hátrányait kontrollálni, kompenzálni. Fontos, hogy lássák: nem érezzük magunkat rosszul a rossz tulajdonságainktól, mert tudjuk, hogy ugyanúgy a személyiségünk részei, mint a jó tulajdonságaink.

Jelentkezz a FB-on az AC-DC Találd meg a helyed! csoportba, és többet is megtudhatsz!