Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Felhívás az INFOALAP diákpályázatán való részvételre

2016. március 6.
kép

Kép forrása: online-kalkulator.hu

 Rengeteg vicces, jópofa történeted van ezekről a programokról, illetve szolgáltatásokról, és mindenki dől a nevetéstől, amikor belekezdesz a mesélésbe? Lehet, hogy te vagy az, akinek tele van a gépe remekművekkel, versekkel, párbeszédekkel, novellákkal olyan megtörtént vagy fantáziádban megszületett eseményekről, amelyek bemutatják a nagyvilágnak a JAWS-t, a MAGic-et, a BeLint vagy éppen a Lapról hangra oldalt?

Ha ezek bármelyike igaz rád, akkor a te írásodat várjuk diákpályázatunkon! Most már csak azt szeretnéd tudni, meddig, kinek, hova küldd a pályázatod? Az is érdekelne, milyen nyeremények várnak rád? Jól figyelj, most minden fontosat elolvashatsz, aztán már csak el kell juttatnod hozzánk az írásodat!

Tudnivalók:

  • Felső tagozatos, gimnazista és egyetemista diákok írásait várjuk műfaji megkötés nélkül arról, miben és hogyan segít a hétköznapokban az említett három szoftver és a Lapról Hangra közösségi portál.
  • Egy jelentkező legfeljebb három írást küldhet be, a művek terjedelme ne haladja meg a két oldalt! (Amennyiben szükségesnek látjuk, fenntartjuk a jogot a művek rövidített tartalmának közlésére.)
  • A pályaműveket előzetes zsűrizés után megjelentetjük honlapunkon és Facebook oldalunkon, a végső szó pedig a közönségé! A közönség választja ki három kategóriában azt a három 10-14, 15-17 és 18-25 év közötti, tehát a három kategóriában összesen 9 jelentkezőt, akiknek pályaművét díjazni fogjuk.
  • Határidő: 2016. április 8.-ig.
  • A pályázatokat ezen az online űrlapon lehet benyújtani.

Díjazás:

Minden korosztály első három helyezettjére értékes nyeremények várnak, sőt a 18 év feletti kategória nyertese részt vehet az idén Németországban rendezendő kommunikációs és informatikai táborban (ICC) is, amennyiben megfelel a tábori részvétel feltételeinek!

A nyertesekkel interjút közlünk honlapunkon. Minden pályázónk, akinek az előzsűrizés után kikerül az írása honlapunkra és Facebook oldalunkra, jelentős olvasótáborra számíthat!

Most te következel! Ragadj billentyűzetet, és küldd el nekünk vicces, érdekes, megható történeteidet, amik valóban megestek, vagy amiket elképzeltél!

Ha kérdésed van, írj e-mailt a palyazat@infoalap.hu címre, igyekszünk minél gyorsabban válaszolni!

Mindenkinek sok sikert kívánunk a pályázáshoz!

 

Informatika a látássérültekért Alapítvány