Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Dal született egy kezdeményezéshez

2015. augusztus 10.

2012-­ben hozta létre a Tégy jót® nevezetű kezdeményezést, amellyel kapcsolatban így fogalmaz:

A Tégy Jót!® Magyarország egyedüli, olyan jótékonysági oldala, mely kizárólag a tartósan beteg és fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek részére, virtuális kuponokkal szervez gyűjtéseket, ezzel elősegítve őket a mielőbbi gyógyuláshoz. Segíteni szeretnénk és szívügyünk támogatni azokat, akik rászorultak.
A támogatás hasonló, mint egy webáruházban a vásárlás, a kiválasztott segítségre váró személynek az oldalán kuponokat lehet vásárolni. Lehet venni, akár több kupont is, sőt nagyobb összegű támogatást is örömmel fogadnak a támogatásra várók. A megvásárolt kupon árát a támogatni kívánt személy számlaszámára kell utalni.
Célunk, hogy segítsünk még akkor is, ha mindezek csak cseppek abban a bizonyos tengerben.
Azonban tudjuk, hogy a tenger is vízcseppekből tevődik össze.

Karcsiban már régen megfogant a gondolat, hogy milyen jó lenne egy olyan dalt alkotni, amely képviseli a kezdeményezés hitvallását és üzenetét, s amelyet szerethetnének, dúdolhatnának az emberek. Felkérte egy kerekesszékes énekesnő barátját, hogy írja meg a dalt és a szöveget, így az alkotói munkálatok már gőzerővel folynak. A Tégy jót® Himnuszának intrója -azaz a dal első perce- augusztus 14­-én, a Tégy jót® weboldalán és Facebook oldalán fog debütálni, s remélhetőleg izgatottan várja majd a Himnusz teljes verzióját a hallgatóság.

Forrás:
www.tegyjot.hu
https://www.facebook.com/tegyjot