Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Erzsébet pályázat 2017/2018

2016. október 31.
Erzsébet program
Erzsébet program

Forrás: www.martfu.hu

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Fogyatékossággal élő pályázók számára 2017/2018-ban felhasználható üdülésre

A pályázat célja

Az Alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatásra nyújtja. A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a jelen felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Kedvezményezettek köre

Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött, fogyatékossággal élő személy, aki a pályázat benyújtásakor fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesül, valamint a havi ellátásainak és jövedelmeinek teljes összege nem haladja meg a nettó 150.000 forintot.

Egy pályázat keretében kizárólag egy fogyatékossággal élő személy, illetve egy, a pályázat benyújtásának napján 18. életévét betöltött kísérő személy pályázhat, és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban. A fogyatékossággal élő személy kísérő nélkül is jogosult pályázat benyújtására, azonban kísérő nélkül benyújtott pályázatba utólagosan nincs lehetőség kísérő rögzítésére. Elnyert támogatás esetén a támogatott, valamint kísérője egyaránt 5.000 forint/fő pályázati hozzájárulás befizetését követően veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást.

Az elnyerhető támogatás

Az elnyert üdülési támogatás kizárólag a támogatott számára kiállított HUNGUEST HOTELS Szállásutalvány segítségével vehető igénybe a pályázati hozzájárulás befizetését követően, az előzetes szállásfoglalás során kiválasztott szállodában.

Teljes pályázati kiírás fogyatékossággal élők részére

Teljes pályázati kiírás nyugdíjasok részére