Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Júniusi online klubnap beszámolója

2021. június 24.
Az angyalföldi Lámpás Klub logója

 

A XIII. kerület: júniusban a klub az összejövetelét, a havi klubnapját A közösség lámpásai-Budapest XIII. kerületi látássérültek klubja facebook oldalon tartotta meg 2021. június 28-án14-órakor élő adásban, online tartották meg. Ez alkalommal a klub vezetők Istók Imola és Aranyiné Kmett Olga

A XIII. kerületi júniusi online klubnap beszámolója

Téma a kultúra:

A vendégünk volt: Szalkai Lajos kulturális projektvezető, civil és nemzetközi referens, akivel az eddigi munkájáról beszélgetek. Szó esett a kultúra szépségéről és sokszínűségéről.

Szalkai Lajos a rövid beszélgetésünk során elmondta, hogy a kultúra a társadalom szempontjából elengedhetetlen, de sajnos a pandémiás időszak nem kedvező a programok megszervezése szempontjából, hiszen a jelenlegi helyzetben csak online lehetőség van a programok megtartására. A civil szervezők reménykednek, hogy a jövőben a szigoritások enyhülnek, és a virtuális élet nem lesz olyan gyakori, mint jelenleg. Bíznak abban, hogy nagyon sok színes-és tartalmas programot szervezhetnek a látássérült embereknek. Ilyen lenne pl a XIII. kerületi utcabál.

Az élő bejelentkezés lentebb tekinthető meg, a Facebook oldalon.

A civil szervezők neve Istók Imola és Aranyiné Kmet Olga