Közösség Lámpásai XVI. kerület

TAz angyalföldi Lámpás Klub logójaelefon: +36 70 773 4054 (Olgi)
Telefon: +36 30 498 9127 (Imola)
E-mail: 16.kerulet.szervezo@vgyke.com
Facebook: Közösség Lámpásai – Budapest XVI. kerületi látássérültek klubja

 

 

Aranyiné Kmett Olga

Látássérültként születtem. Gyerekként ez nem érintett tragikusan, elfogadtam. Felnőttként többször találkoztam az állapotomból adódóan olyan nehézségekkel, ami alakítja, változtatja a véleményem-látásmódom, ami jelenleg ez: az ember, az egyén mindenkori vágya: csatlakozni az őt körülvevő világhoz. Részt venni annak történéseiben, eseményeiben, akár formálni azt, egyenjogú, egyenrangú félként. Akkor is, úgy is, ha fogyatékkal élőnek született vagy azzá vált. Ezt az alapvető vágyat szeretném kielégíteni, megsegíteni munkámmal itt a XVI. kerületben a VGYKE közösségi mentoraként.

Istók Imola

Egy nagyon pozitív, gondolkodású ember vagyok és fontosnak tartom hogy, a kerületeinkben a tagjainknak, segítséget nyújtsunk akár személyes problémák megoldásában, akár kulturális programok szervezésével. Civil szervezőként ara törekszem hogy, lehetőségeket keresek és teremtek a látássérült, emberek számára hogy kimozdulhassanak a szűrke hétköznapokból. A célom  egy jól működő és fejlődő, közösség kialakítása ahová mindenki szívesen tartozna.

Kollárszky Boglárka

2017 óta dolgozom a VGYKE-nél mint közösségi civilszervező.
a XVI. kerületben 2018 óta építjük a közösséget, illetve 2019 tavaszától a XIII. kerületi klub szervezését is én végzem kollégáimmal.
Fontosnak tartom, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson, ebben szeretnék segíteni a tagoknak akár színes kulturális programok szervezésével, akár személyes problémák közvetítésével és megoldásával
Pszichológusként és látássérült anyukaként egyben igyekszem minden igényt és kérést figyelembe venni. Célom, hogy kerületeinkben aktív közösségi élet jöjjön létre. Havonta klubdélutánokat szervezünk, ahol a csapatépítés mellett hasznos és tartalmas programok várják a résztvevőket. A kulturális események mellett nagy hangsúlyt helyezünk a szabadidő közös és tartalmas eltöltésére is, ahonnan természetesen a sport sem maradhat el!
Nagy szeretettel és örömmel várom a megkereséseket legyen szó kérdésekről vagy programjavaslatokról!