Közösség Lámpásai XVI. kerület

TA XVI. kerületi Lámpás Klub logójaelefon: +36 70 387 5261 (Iza) +36 30 513 0776 (Bogi)
E-mail: 16.kerulet.szervezo@vgyke.com
Facebook: Közösség Lámpásai – Budapest XVI. kerületi látássérültek klubja

 

 

Czagány Izabella

Izgalmasnak és fontosnak tartom egy Lámpás munkáját, mert – klub- és programszervező tevékenysége révén – azon látássérült embertársainknak is módot ad a különféle kulturális-szemléletformáló-szórakoztató rendezvényeken való részvételre, akik önállóan nem tudnák megoldani az ezekre való eljutást, avagy nem is értesülnének az új lehetőségekről. Közösséghez tartozni, közös élményeket szerezni emberi létünk alapja, kapcsolódási pont a társadalom „ép” tagjaihoz, híd a teljes élethez. Érintettségem révén tudom, mennyit jelenthet a hétköznapok során egy-egy jól sikerült beszélgetés, kirándulás, vagy akár egy kiállítás megtekintése. Bízom benne, hogy másokat is hozzásegíthetek hasonló élmények megszerzéséhez.

Kollárszky Boglárka

2017 óta dolgozom a VGYKE-nél mint közösségi civilszervezõ.
Fontosnak tartom, hogy mindenki egyenlõ esélyekkel indulhasson, ebben szeretnék segíteni a tagoknak akár színes kulturális programok szervezésével, akár személyes problémák közvetítésével és megoldásával
Pszichológusként és látássérült anyukaként egyben igyekszem minden igényt és kérést figyelembe venni. Célom, hogy kerületeinkben aktív közösségi élet jöjjön létre. Havonta klubdélutánokat szervezünk, ahol a csapatépítés mellett hasznos és tartalmas programok várják a résztvevõket. A kulturális események mellett nagy hangsúlyt helyezünk a szabadidõ közös és tartalmas eltöltésére is, ahonnan természetesen a sport sem maradhat el!
Nagy szeretettel és örömmel várom a megkereséseket legyen szó kérdésekrõl vagy programjavaslatokról!