Közösség Lámpásai XVI. kerület

TA XVI. kerületi Lámpás Klub logójaelefon: +36 30 498 9127 (Móni)
Telefon: +36 30 513 0776 (Bogi)
E-mail: 16.kerulet.szervezo@vgyke.com
Facebook: Közösség Lámpásai – Budapest XVI. kerületi látássérültek klubja

 

 

Kollárszky Boglárka

2017 óta dolgozom a VGYKE-nél mint közösségi civilszervező.
a XVI. kerületben 2018 óta építjük a közösséget kollégáimmal.
Fontosnak tartom, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson, ebben szeretnék segíteni a tagoknak akár színes kulturális programok szervezésével, akár személyes problémák közvetítésével és megoldásával
Pszichológusként és látássérült anyukaként egyben igyekszem minden igényt és kérést figyelembe venni. Célom, hogy kerületeinkben aktív közösségi élet jöjjön létre. Havonta klubdélutánokat szervezünk, ahol a csapatépítés mellett hasznos és tartalmas programok várják a résztvevőket. A kulturális események mellett nagy hangsúlyt helyezünk a szabadidő közös és tartalmas eltöltésére is, ahonnan természetesen a sport sem maradhat el!
Nagy szeretettel és örömmel várom a megkereséseket legyen szó kérdésekről vagy programjavaslatokról!

Majláth Mónika

Számomra a közösség olyan, mint egy összetartó család. Életvidám, pozitív gondolkodású ember vagyok és mindig is  szerettem volna egy olyan helyen dolgozni, ahol segíthetek az embereknek. Civilszervezőként egy olyan közösséget szeretnék létrehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kimozdítani az embereket, közös programokat szervezni, segíteni nekik a hétköznapokban. Remélem jó kapcsolatot tudok kialakítani és családi közösséget létrehozni.