Közösség Lámpásai XVIII. kerület

A XVIII. kerületi Lámpás Klub logója

Telefon: +36 70 377 32 35
E-mail: 18.kerulet.szervezo@vgyke.com
Facebook oldal: 18. kerületi lámpások

 

 

Pázmán Krisztina

Mi nem látunk jól, de minket kell, hogy jól lássanak, halljanak rólunk, segítsenek nekünk!

Nagy örömmel tölt el, hogy az Egyesületnek a tagja és munkatársa is lehetek egyben. Kétgyermekes anyukaként a szervezés mindig fontos része volt az életemnek. Ezúttal egy teljesen más szerepben, de ugyanolyan lelkesen akarom jól csinálni. A klubunkba minél több tagot szeretnék bevonzani, minél színesebb programokkal kovácsolni őket egy nagyszerű közösségé.

A mai digitális, elhidegült világban fel kell nyitni a gyerekek, fiatalok szemét, milyen csodás élményt jelenthet egy közös délután, egy jó beszélgetés, egy remek kirándulás. Az idősebb korosztálynak pedig megmutatni, hogy jó egy közösséghez tartozni, a kor előrehaladtával nem szabad, nem kell magányossá válni. A közösen töltött időt nem pótolhatja semmi.

Célom, hogy minél több embertársunkhoz eljusson az üzenet: ne sajnálj, inkább segíts nekünk, de azt tudd hogyan kell. Fontosnak tartom az érzékenyítő programokat főként az iskolákban, hiszen a gyermekek fogékonyabbak mindenre, meglepően jól reagálnak arra, ami kicsit is más, mint a megszokott.

Lámpásként nemcsak a látássérülteknek szeretnék utat mutatni, hanem a látóknak is.