Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Meghívó az ACDC program “Sikeres látássérültek” estjére

2014. november 22.
Forrás: successfulstartup101.com

Forrás: successfulstartup101.com

Biztosítsd már jó előre a helyed és írj egy e-mailt az acdc@vgyke.com e-mail címre.

Időpont: 2014. november 27-e, csütörtök este 17:30 óra
Helyszín: Budapest, Hermina út 57. Cserf-S Központ

Bemutatkozik Troznai-Nagy Hunor:

„Tanulmányaimat a Gyengénlátók Általános Iskolája után a Szinyei Merse Pál Gimnázium spanyol-angol nyelvtagozatán végeztem, ahonnan kisebb vargabetűvel a Budapesti Műszaki Főiskola műszaki menedzser szakán találtam magam. Mivel mindig jobban élveztem a saját pénzemből megvett sörök ízét a zsebpénzből vásároltnál, ezért gimnáziumi éveim végétől kezdve mindig igyekeztem találni valami pénzkereseti időtöltést. Ennek folytán egyetemi éveim alatt volt szerencsém dolgozni ambiciózus internetes vállalkozóval, részt venni feltörekvő hazai családi vállalkozásban  és együttműködni több ezer fős multinacionális vállalatokkal is. Diplomám megszerzése után az E.ON Hungária Zrt. Friss diplomás programjában folytattam utamat, ahol immár kicsivel több, mint három éve dolgozom projekt menedzsment területen.
Nagyon szeretem és nagyon motivál az a környezet, ami a munkám során körülvesz, többek között ez is sarkallt arra, hogy idén tavasszal a coach szakmát sajátítsam el, aminek első mérföldköveként augusztusban alapozó vizsgát tettem, s amit gőzerővel folytatok jelenleg is. Emellett szárnyait bontogató trénerként igyekszem tapasztalatot szerezni cégemnél és egy kedves jó barátommal közös partneri együttműködésben is.
Szabadidőmben nagyon szeretek sportolni, a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének önkénteseként edzek és tevékenykedek. Imádok extrém sportokat kipróbálni, idén nyáron először ugrottam ki tandemernyővel repülőgépből, de ha minden jól megy, nem ez volt az utolsó…”

Remek lesz, és bármit kérdezhettek Hunortól, Ő válaszol!
Gyertek el és töltsetek el egy tartalmas estét velünk!

Mindenkit vár az ACDC csapata!