Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Meghívó konferenciára – “Az olvasás gyönyörűsége”

2015. augusztus 25.
Kép forrása: olvasas.opkm.hu

Kép forrása: olvasas.opkm.hu

Cím: 1146 Budapest, Hermina út 47.

A konferencia célja, hogy megtudjuk, kinek mit jelent az olvasás. Van-e szükség a papír formátumú könyvekre, kiadványokra, Szövetségünk Braille és Hangoskönyvtárának helyzete, gyermekirodalom, iskolák, megyei egyesületek megszólításával.

Előre várható előadók:

  • Páll Erika – Braille Könyvtár
  • Taba Zsófia – Hangoskönyvtár
  • Dvariecki Bálint – elektronikus könyvek.
  • Alexandra Könyvesbolt, valamint a Móra Könyvkiadó, illetve Móra Könyvtár és Szabó Ervin Könyvtár képviselője és természetesen a megyei képviselők

A konferencia keretében megszólítjuk a közönséget, várjuk az olvasással, közművelődéssel kapcsolatos észrevételeiket és javaslataikat!

Kérjük, hogy jelentkezési szándékukat, amennyiben előadni kívánnak bármely témakörrel kapcsolatosan, jelezzék 2015. szeptember 4-éig a VGYHE Irodájában telefonon vagy pedig e-mailen!
Az olvasás azon felül, hogy szórakoztató jellegű, szabadidős tevékenység bővíti ismereteinket, és általános műveltségünknek egyik adaléka.
Kérjük, látogassák meg konferenciánkat minél nagyobb létszámban és osszák meg velünk tapasztalataikat, javaslataikat a jövő kultúráját illetően!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és hívunk a VGYHE Közművelődési és Kulturális Bizottsága nevében Borai Botond egyesületi elnök és Bereczk Istvánné a Bizottság vezetője.

Borai Botond
Elnök
Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete