Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Toborzó hirdetés

2016. április 26.
Kép forrása: www.sfportal.hu385

Kép forrása: www.sfportal.hu

A vizsgálat során kizárólag női látássérült személyeket kérdezünk annak érdekében, hogy feltárjuk a látássérüléshez és nőiséghez való viszonyukat, továbbá a többségi társadalom attitűdjéről való vélekedésüket. E cél érdekében félig strukturált interjút készítünk.

A részvétel előzetes feltétele, hogy Ön olyan, minimum a 18 éves kort betöltött látássérült nő legyen, aki halmozott fogyatékossággal nem bír, valamint aki látássérült nőként szívesen válaszol a fenti témában elhangzó kérdésekre.

Szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. Az interjúalanyok anonimitása biztosított, a kutatás során nyert adatokat összesítjük, az egyes személyek válaszait név nélkül használjuk fel. Az interjú körülbelül 90 percet vesz igénybe.

A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes. A vizsgálatot bármikor indoklás nélkül megszakíthatja, vagy a kérdések megválaszolását megtagadhatja.

A vizsgálatban való részvételért anyagi vagy egyéb díjazást nem tudunk adni. Ugyanakkor, ha érdeklődésére számot tart, úgy az adatok feldolgozását követően szívesen továbbítom Önnek a kész munkát.

Kérjük, amennyiben felkeltette érdeklődését a vizsgálat, és szeretne részt venni benne, keressen minket az alábbi e-mail címen, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Köszönettel,

Lendvai Lilla

ELTE PPK doktorandusz

lendvai.lilla@ppk.elte.hu