Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

6 évesek lettünk-Beszámoló Kicsit másképp

2019. november 6.

Novemberben születésnapot tartottunk,6 évesek lettünk beszámolóként egy kezdetektől tagtársunk levelét tesszük közkincsé.

Kedves Panka és Annamária!

Ezúton szeretném köszönteni kerületi Lámpás klubunkat, vezetőit és egész tagságát e nevezetes szülinap alkalmából.

6 év egy klub életében már hagyományokat is teremt, sok kedves, emlékezetes eseményre tekint vissza.   szűkkörű,   de annál lelkesebb tagsága

A havi klubnapok, a szervezett programok, múzeumok, kirándulások, parlament, … és még jónéhány közös emlék, melyek szorosabbá tehetik egy közösség életét!

Ez a mostani, ünnepi Klubnap is ide tartozik melynek hangulatáról Ti nagyon körültekintően gondoskodtatok.

Panka, az ő alkalomra írt versével, a Rendőralezredes kedves, közbiztonságra nevelő, de egyben szórakoztató előadása, nemkülönben Anni finomságos tortája, Janó zenei aláfestése erősítették: jó köztetek, veletek lenni, gondjainkat, lehetőségeinket megosztani

Mint egyike az első tagoknak, örömmel emlékszem elődjeitekre Abigél és Robi, Era legjobb tudásuk szerint szervezték e kis Klub életét!

Ezúton is, innen is, kívánok nekik jó egészséget, további munkájukhoz sok sikert!

Nektek, kedves Panka és Anni, köszönve eddigi  fáradozásotokat remélve a jövőbeni aktivitásotokat, ügyszereteteket, bízom bennne, még sok hasznos, testi, lelki épülésünket szolgáló évet tölthetünk együtt!

Boldog születésnapot mindannyiunknak! Emmmy