Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Beszélgetés Gangl Tamással

2023. július 26.
Tamással beszélgettünk

Beszélgetés Gangl Tamással, a SVOE elnökével – 2023. július 17.

Az online klub vendége: Gangl Tamás, aki a Siketvakok Országos Egyesülete elnöke, és a siketvakok világnapja alkalmából az egyesület életéről beszélgettünk. Beszélgetés Gangl Tamással 

Megtudtuk, kik lehetnek a tagjai, milyen szolgáltatásaik vannak, és milyen nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik a Siketvakok Országos Egyesülete. Beszélgettünk az egyesület életét érintő évfordulókról. A Siketvakok világnapjáról egy Helen Keller idézettel emlékeztünk meg: „Nézz a nap felé és az árnyékok mögéd kerülnek!”

Az egyesület elnöke, Gangl Tamás minden fogyatékossággal élő embert arra biztatott, hogy soha ne adja fel, mindig van remény minden helyzetben. Gondolkodjunk pozitívan!

Érdemes megnézni a videót, hiszen sokan kaphatnak energiát a szavakból, hogy nem csak egyek vagyunk a sok közül, és nem kell elbújnunk soha, hanem merjünk nagyot álmodni, és ne adjuk fel soha amit szeretnénk. Ha nagyon akarjuk és teszünk érte eltudunk érni bármit amit csak szeretnénk.

Figyelem a Videót csak a Facebookot használó emberek tudják megtekinteni, a Facebookra való bejelentkezés után. Sokszor nem figyelnek oda az emberek, és nem értik máshogyan miért nem tudják megnézni, vagy miért nem látják. Ezért. (A Szerk.)
A teljesség igénye nélkül, a beszélgetésről készült videó a Facebook-oldalunkon az alábbi linken megtekinthető:

https://www.facebook.com/KozossegLampasaiBudafokTeteny/videos/181418674770325

Lenkainé Vajda Viktória

Közösségi civilszervező

#Beszélgetés #GanglTamás #SVOE #Elnök #SiketvakokOrszágosEgyesülete #Világnap #Szolgáltatások #NemzetköziKapcsolatok #HelenKeller #Idézet #Energiatöltés #PozitívGondolkodás #Videó #KözösségiCivilszervező