Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Divatbemutató az integráció jegyében

2014. január 23.
Divatbemutató
Sütő Enikő és Kárpáti Péter

Forrás: www.napimagazin.hu

„Minden olyan kezdeményezés zseniális, amiben fantázia van és, amiből kitűnik az, hogy egyek vagyunk – a divat és a szépség pedig önmagában csodálatos dolog. Ezért mondtam örömmel igent, amikor felkértek, hogy szerepeljek a divatbemutatón, ráadásul ilyen csodás ruhában öröm végigsétálni a kifutón” – mesélte Horgas Eszter fuvolaművész, aki Szépkuti Gabriella egyik flitteres, földig érő ruhájában tündökölt.

Az est fővédnöke Demcsák Zsuzsa műsorvezető, a házigazdája R. Kárpáti Péter színművész, háziasszonya pedig Sütő Enikő modell volt.
Különböző szórakoztató programokkal is színesítették az estét; fellépett saját dalával Sas Sándor paralimpikon, táncos műsorával a Gördülő Tánccsoport, közös produkcióval Krizbai Teca és Napsugár Anna, valamint a Harmónia Táncklub autista- és társastáncosai. Az est sztárvendége pedig Király Linda volt, aki előadásával a közönséget is dalra fakasztotta.
A modellek és divattervezőik óriási lelkesedéssel vetették bele magukat a heteken át tartó előkészületekbe, s a közös munkába, amely a gálaműsor bemutatóján teljesedhetett ki. Eme esemény nagy lépéssel hozta közelebb az ép és fogyatékossággal élők világát; az öltözőben minden modell együtt készült, sminkelt, öltözött és izgult a bemutató előtt. Az egyesület és segítőik őszintén remélik, hogy egyfajta hagyományt teremtve, évről évre megrendezésre kerülhet ez a jótékonysági gálaest, – melynek bevételét a Polgárdiban működő Don Bosco Iskolaház gyermekeinek ajánlották fel – hiszen mint tudjuk, “a divat mindenkié”.

Szerző: Ivanova Daniela

 A szerkesztő megjegyzése: A divatbemutatón e tudósítás készítője, Daniela is részt vett, aki, munkája és tanulmányai mellett szép sikerekekkel modellkedik. Gratulálunk, Daniela!