Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Események a masszázs háza táján

2015. november 12.
kép forrása: hu.123rf.com

kép forrása: hu.123rf.com

Egyesületünk felkérést kapott a Zuglói Sportcentrumtól, az Óbudai Szent Margit Rendelőintézettől, valamint a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálattól, hogy  2015 őszén több alkalommal népszerűsítsék a gyógymasszázs szolgáltatást.  Alkalmanként 2 masszőr segített az irodai hát-, nyak-, váll, illetve talpmasszázs szolgáltatás lehetőségét nyújtva.

2015. szeptember 26-án a Zuglói Sportcentrum szervezésében részt vettek továbbá a Gasztro fesztiválon, 2015. október 10-én az Óbudai Szakrendelőben és 2015. október 19-én a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat által, a kerületi lakosság számára megrendezett egészségnapon is.

Az esős idő ellenére a Gasztro fesztiválon jó hangulatban telt a nap és érdeklődők is akadtak. Az egyesületet képviselték: Pappné Németh Gabriella és Págány Noémi.

2015. október 10-én, 9:00 és 15:00 óra között az Óbudai Szakrendelőben voltunk, ahol az önkormányzat egészségnapot szervezett az önkormányzat dolgozói részére. Orsós Sándor és Págány Noémi fogadta a masszírozásra váró érdeklődőket. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett.

2015. október 19-én a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat által a kerületi lakosság számára megrendezett egészségnapon is részt vett egyesületünk, ahol Fényi Szilárd és Págány Noémi masszíroztak. Habár sokan mindkét masszázst szerették volna kipróbálni, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a program végére már csak 5 perces masszázsra volt lehetőség. Mintegy 60 ember tapasztalhatta meg aznap a masszázs pozitív hatásait.

Sokan örömmel vették, hogy már a Csengery utcai Szakrendelőben is dolgoznak masszőreink.

Ezek az események mindig összehozzák az embereket, mert a rendezvények pozitív hangulatúak és építő jellegűek.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés a masszázs szolgáltatásra hétköznap 18 óráig lehetséges az alábbi telefonszámokon:
70 773 39 88, vagy 445 4036.