Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hírességek bűvöletében: tárlatvezetés Madame Tussauds panoptikumában

január 13 @ 11:00 - 13:30

Mindig is arról álmodtál, hogy saját szemeddel lásd történelmünk nagyjait: Kossuthot, Petőfit, Szent István királyt? Teáznál Sissivel és II. Erzsébettel, eszmét cserélnél Ferenc pápával? Rúgnád a bőrt Puskás Öcsivel? Vagy inkább belevetnéd magad Budapest éjszakai életébe George Clooney-val vagy Marilyn Monroe-val, hogy Rihanna és Freddie Mercury mellett ropd a színpadon?

Gyere velünk Madame Tussauds múzeumába, ahol megszólalásig élethű viaszszobrok hozzák közel a régmúlt és napjaink hírességeit!
A kiállítást, melynek költsége 5000 Ft/ 2 fő (látássérült és kísérője), tárlatvezetéssel nézhetjük meg – ezért kérlek, időben érkezz! A program időtartama előreláthatóan 150 perc.

Az előtérben lehetőség van a kabátok és a kisebb csomagok elzárására; nagyobb csomagokat azonban nem tudnak elhelyezni, így kérlek, ilyet most ne hozz magaddal!
Amennyiben vakvezető kutyád van, természetesen ő is veled jöhet a kiállítótérbe.

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, 2021.01.12. 18:00-ig jelentkezz a lenti elérhetőségek valamelyikén! Kísérőt ez alkalommal sajnos nem áll módunkban biztosítani.
A VGYKE tagjai mellett természetesen nagy szeretettel várunk bárkit: látássérülteket bármely korosztályban, más fogyatékkal élőket, jól látó társaikat, ismerőseiket, lelkes önkénteseket is!

A helyszín megközelíthetősége: 105, 210-es buszok (Hild tér); M2, M3 metróvonalak (Deák Ferenc tér); M1 kis-földalatti (Vörösmarty tér)
Találkozó: 9:40-9:50 Örs vezér tere M2 bejárat (kürtöskalácsosnál); illetve 10:15 Deák téri aluljáró (Princess pékség előtt)

Programunk további részletei Facebook-eseményünkben olvashatóak (a link Facebook-profil megléte nélkül is megtekinthető):
https://fb.me/e/goA4VfIgh

Várunk szeretettel!

Részletek

Dátum:
január 13
Időpont:
11:00 - 13:30

Helyszín

Madame Tussauds Budapest (Budapest, Dorottya u. 6, 1051)

Szervezők

Czagány Izabella
Telefon:
06 70 387 52 61
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website
Majláth Mónika
Telefon:
06304989127
E-mail:
angyalfold.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website