Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Júniusi klubcsevej

június 7, 2023 @ 15:00 - 17:00

Szeretettel hívunk júniusi klubunkra! Témánk ezúttal az évértékelés – némi süti és szörp mellett megvitatni, kinek mi tetszett legjobban? Mit szeretnétek még megnézni, megismerni, hova lenne jó a csapattal eljutni?
Idei évünk első felében rengeteg közös élménynek lehettünk részesei. A Lumina parkban bebarangoltuk az egész Földet a tengerek mélyétől Ausztráliáig; az újpesti Városházán pedig az időben utaztunk a reformkortól napjainkig. Az MKVM vendégeiként megtudtuk, hogy a karambol szónak eredetileg köze sem volt a közlekedési balesetekhez; és próbára tehettük tálcakezelésünket is – vajon helytállnánk-e a századeleji kávéházak pincérei között? A Bajor Gizi Színészmúzeumban a balett alaplépéseit is kipróbálhattuk. Színházba, cukrászdába tértünk be, együtt csodáltuk a cseresznyevirágzást. Betekintést nyertünk a vakvezető munkakutyák kiképzésébe, hallgattuk a skót Felföld történeteit, az újpesti alvilág sztorijait vagy a szél zúgását a voronyezsi katonai temetőben… Kedvenc dalaink skótduda, gitár szólaltatta meg; verseket hallgattunk, irodalmi esten vettünk részt. Főztünk teát szakuralevélből, vagy éppen slambucot szabadtűzön…
Mindent összevetve, egyáltalán nem unatkoztunk! Terveink szerint az év második felén se tennénk – ezeket osztanánk meg Veletek, kezdve a legközelebbi nagy kirándulásunkkal Szegedre. Viszont semmi sincs kőbe vésve, várjuk a Ti ötleteiteket is – alakítsuk együtt, mit hozzon még nekünk a Víz Nyúl idei Éve! Köszönjük, hogy eddig is velünk tartottatok!
Várjuk minden kedves tagunkat, családtagjaikat, barátaikat és kísérőiket!

Részletek

Dátum:
június 7, 2023
Időpont:
15:00 - 17:00

Helyszín

Újpesti Ifjúsági Ház 1042 Budapest István út 17-19

Szervezők

Murgács Jánosné
Telefon:
06 30 498 90 33
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website
Czagány Izabella
Telefon:
06 70 387 52 61
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website