Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kirándulás a béke szigetére

szeptember 13, 2023 @ 14:00 - 15:30

Kedves klubtagunk, tisztelt érdeklődő!

Állandó fáradtság gyötör, ám mégsem tudsz egy igazán jót aludni? Szükséged lenne legalább néhány perc háborítatlan nyugalomra, hogy feltöltődhess? Annyi stressz ér mostanában, hogy a benned halmozódó feszültség már fájdalmat okoz? Szereted a tibeti hangtálak éteri, zengő hangját?
Neked való következő programunk, ha csak egyetlen kérdésre is igennel válaszoltál! A tibeti hangtál néven ismert rezgőtálakat ugyanis ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyítási, meditációs és egyéb relaxációs célokra. Az általuk keltett rezgések révén energetizáló, lazító, stressz- és fájdalomcsökkentő hatást fejtenek ki. Krayné Faragó Zsuzsanna, a Gong Akadémia egyik alapítója, aki 2004 óta dolgozik a hangmunka területén, felajánlott nekünk egy hangfürdőt, amit klubjaink bejáratott helyszínén, az újpesti Ifjúsági Házban tarthatunk meg. Rövid testlazító relaxációval kezdünk, majd elmerülünk a hangok és rezgések világában. A hangtálakból és a gongból érkező hangok ellazítják a testet és az elmét is, oldják a stresszt, a testben lévő blokkokat.
A hangfürdő végén, aki szeretné, kézbe veheti a hangtálakat, kipróbálhatja a rezgésüket, és mód nyílik a kérdések megválaszolására is!
A hangfürdőt székeken ülve és fekve is lehet élvezni. Aki az utóbbira vágyik, hozhat magával egy polifoamot, ill. egy fej alá való párnát; de korlátozott mértékben az Ifjúsági Ház is tud kölcsönözni néhány szivacsot. Fontos, hogy aki szívritmus szabályozóval él, vagy epilepsziás, vagy a terhesség első trimeszterében van, annak nem javasolt a részvétel.

Programunk ingyenes, de regisztrációköteles. Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek 2023. szeptember 11. 12:00-ig, mert tudnunk kell, hogy hány főre készüljünk!
Programunk további részletei Facebook-eseményünkben olvashatóak (a link Facebook-profil megléte nélkül is megtekinthető):
https://fb.me/e/1yEOnfeRy

A hangfürdő tervezett időtartama 90 perc, a csoport létszáma legfeljebb 30 fő.
Jelentkezni 2023. május 29. 12:00-ig lehet elérhetőségeinken.
Várunk szeretettel!

Részletek

Dátum:
szeptember 13, 2023
Időpont:
14:00 - 15:30

Helyszín

Újpesti Kulturális Központ: Ifjúsági Ház (Budapest, 1042. István út 17-19.) I. emelet 117. terem (a terem változhat)

Szervezők

Murgács Jánosné
Telefon:
06 30 498 90 33
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website
Czagány Izabella
Telefon:
06 70 387 52 61
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website