Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Slambuc-főzés a Tavaszi Sportpartin

április 24, 2023 @ 09:00 - 16:00

Nagy fába vágtuk a fejszénket, hogy főzőkanalat faragjunk belőle!
Újpest Önkormányzata ugyanis ezen a hétvégén, szombaton tartja meg a kerületben már hagyományos Tavaszi Sportpartit. A programok között szerepel felnőtt férfi kispályás labdarúgó-torna, kidobós kupa, az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Egészségfejlesztési Iroda általános állapotfelmérése, falmászás, gyerekeknek kézműves foglalkoztató, rengetegféle bemutató… hogy csak néhányat említsünk; viszont a teljes programot megosztjuk eseményünkben!
Ami azonban kis klubcsapatunkat leginkább érinti, az a – főzőverseny! Úgy döntöttünk, bebizonyítjuk: látás ide vagy amoda, igenis olyan finom slambucot készítünk majd bográcsban, amire mindenki jó szívvel emlékezhet, aki megkóstolta! Várunk hát titeket is az eseményre – nézzetek ki hozzánk, szurkoljatok, beszélgessünk, érezzük jól magunkat az eddigi előrejelzések szerint kellemes tavaszinak ígérkező napon! Keressétek a Közösség Lámpásai Újpesti klub csapatot!
A program 9:00-kor kezdődik (mi biztosan ott leszünk, hiszen át kell vennünk a versenyre biztosított alapanyagokat és a tűzrakóhelyet); déltől zsűrizik az elkészült ételeket, és az eredményhirdetés várhatóan 15.00-kor lesz – természetesen ki-ki akkor és úgy csatlakozik be, ahogy szeretne.

Részletek

Dátum:
április 24, 2023
Időpont:
09:00 - 16:00

Szervezők

Murgács Jánosné
Telefon:
06 30 498 90 33
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website
Czagány Izabella
Telefon:
06 70 387 52 61
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website

Helyszín

Újpest, Bánka Kristóf Sportközpont (1044 Bp., Fiumei út 2.)