Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„Utánképzés ittas vezetőknek” – audionarrált színházi előadás

március 6 @ 19:00 - 21:30

Tarts velünk a Pesti Magyar Színházba, ahol Háy János „Utánképzés ittas vezetőknek” című szatíráját nézzük meg audionarrációval!

„Keserű komédia ez – a szó szoros értelmében! A darab szereplői ugyanis lehajtottak egy pár “keserű”-t. Ez még hagyján; az igazi baj abból lett, hogy ittasan autóba ültek. És ha már autóba ültek, balesetet okoztak. “Hőseinknek” most részt kell venniük egy háromnapos csoportterápián, hogy visszakaphassák a jogosítványukat. Kik is ezek a “hősök”? A mai magyar társadalom legkülönbözőbb figurái: műkörmöstől a píárosig, házmestertől a kisstílű maffiózóig, vendéglátóstól a projektmenedzserig és így tovább. Ám ez a csoportterápia nem szimplán a beszélgetésről szól: “hőseinknek” fel kell idézniük, sőt, el kell játszaniuk az ominózus ittas vezetést, ami ide juttatta őket. És ekkor kezdődik csak az igazi keserű komédia! Mindenki próbálja úgy elmesélni ittas vezetésének több mint ciki történetét, hogy a lehető legjobb színben és a lehető legártatlanabbnak tüntesse fel magát.”
(forrás: https://pestimagyarszinhaz.hu/utankepzes-ittas-vezetoknek/)

Szereposztás
Csilla, pszichológus: Bede-Fazekas Annamária
Tünde, pszichológus: Vlahovics Edit
Réka, marketinges: Horváth Sisa Anna
Bogi, műkörmös: Hábermann Lívia
Márió, volt húskereskedő: Pavletits Béla
Anna, újságírónő: Péteri Lilla
Tibor, egy éjjel nappali ABC tulajdonosa: Fellinger Domonkos
Laci, társasházi közös képviselő: Szűcs Sándor
Sándor, építőmérnök, projektvezető egy építőipari cégnél: Rancsó Dezső
Sanyi, vendéglős, talán szakács: Szatmári Attila
Emil, feltehetően belügyes: Barsi Márton

Előadás hossza: 140 perc, egy szünettel
Audionarrátor: Oláh Klaudia

Az előadásra regisztráció kötelező! Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, 2024.03.04. 12:00-ig jelentkezz lenti elérhetőségeink valamelyikén! („Ott leszek” jelölése a Facebook-eseménynél önmagában nem minősül jelentkezésnek; ha számodra az a platform lenne a legkényelmesebb, pár szót írj mellé nekünk privát üzenetben!)
A kedvezményes jegy ára látássérülteknek 2000, kísérőknek 3000 Ft. Kísérőt sajnos nem tudunk biztosítani; kérünk, gondoskodjatok saját segítőről. A rendelkezésre álló jegyek száma korlátozott, ezért a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe. Megértéseteket köszönjük!

A program esetleges további részletei Facebook-eseményünkben olvashatóak, mely Facebook-fiók megléte nélkül is megtekinthető:
https://fb.me/e/1tNTaiCMR

Érkezés a színházba: 18:30, a készülékek átvétele és kipróbálása miatt
Megközelíthetőség: 73-as, 76-os trolibuszok (Wesselényi utca/Izabella utca, illetve Dob utca megállók); 74-es trolibusz (Rózsa utca); illetve sétával a 70-es és 78-as trolibuszok (Izabella utca/Király utca megálló).
Találkozó: 1. Puskás Ferenc stadion 75-ös troli megállója 17:55-18:05 Bogival; 2. Keleti pályaudvar M2 kijárat 18:00 18:10 között Izával

Várunk szeretettel!

Részletek

Dátum:
március 6
Időpont:
19:00 - 21:30

Helyszín

Pesti Magyar Színház (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.)

Szervezők

Czagány Izabella
Telefon:
06 70 387 52 61
E-mail:
ujpest.szervezo@vgyke.com
View Szervező Website
Kollárszky Boglárka
Telefon:
0630/513-0776
E-mail:
16.kerulet.szervezo@vgyke.com