Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Friss híreink a VGYKE Láthatár boltjának kínálatából

2017. november 14.
A képen a nagyítószemüveg látható

Ízelítőül az árukészletünkből:

Megtalálható boltunkban a nagyítószemüveg, melynek oldalán állítható a zoom. A termék távcsőként működik, 300-400%-os nagyítást biztosít. Lencséi visszaverődés mentesek, ezért erős fényviszonyok mellett is zavartalanul használható.A képen a nagyítószemüveg látható

Nagy előnye, hogy viselete közben mindkét kéz szabadon marad, ezért alkalmazható többek között kézimunkához, szereléshez, olvasáshoz, valamint a közelre látáshoz is nagy segítséget nyújthat. Ajándék szemüvegtartóval árusítjuk.
Ára: 3500 forint

Fellelhető nálunk a kicsik számára nagyon közkedvelt fa fűzögethető kabát. Az élénk színű, szép és fából készült kabátka nagyméretű fa gombokkal, valamint a gombokon található nagyméretű lyukakkal van ellátva, hogy az apró kezek elsajátíthassák fűzögetés technikáját.

A képen a fűzögető látható

A szem-kéz koordinációjának fejlesztése és a finommotorikus mozgás fontos szerepet játszanak a későbbiekben is, így érdemes játékos formában becsempészni a mindennapokba ezeket a tanulási folyamatokat. A készlet tartalma egy pár élénk színű fűző zsinór is.
Ára: 1500 forint

Nem szükséges a hagyományos késekkel bajlódnia a zöldségek pucolásakor, hiszen nagy segítséget nyújthat a konyhában a boltunkban elérhető rozsdamentes acél késsel ellátott zöldséghámozó, mely csúszásmentes, illetve jól kézre álló nyéllel van ellátva.A képen a zöldséghámozó látható
Ára: 1300 forint

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egyesületünk segédeszköz boltja teljesen akadálymentesen megközelíthető! Az utcáról vezetősáv és rámpa segíti a bejutást, az épület és az üzletünk bejárata pedig széles szárnyú, így kerekesszékkel is könnyű a bejutás. Térjen be hozzánk Ön is, várjuk sok szeretettel!

Katona Zsuzsanna, Eleki Abigél és Dudikné Rácz Andrea
1146 Budapest, Hermina út 57. (72-es és 74-es troli Bethesda utcai megállója)
További információ:
Telefon: 06-1/384-55-41 , +36-70/383-36-11 vagy +36-70/984-85-93
e-mail: lathatar@vgyke.com
Nyitva tartás: H-Cs: 9-17, P: 9-15