Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Frissítő -és gyógymasszázs szolgáltatás

2015. május 15.

http://www.vgyke.com/wp-content/uploads/2014/10/20141015_141318-260x195.jpg

Ennek tudatában, valamint az amúgy is nehéz munkaerő piaci helyzetet figyelembe véve arra a megállapodásra jutottunk, hogy együttműködési megállapodás keretében kínáljuk frissítő és gyógymasszázs szolgáltatásunkat.

Ez utóbbi lehetőségnek és kitartásunknak köszönhetően 2014. október 15-én a Fehér Bot Nemzetközi Világ Napja alkalmából a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Szakrendelőjében (1146. Budapest, Hermina út 7. Alagsor 17.) megnyithattuk első egységünket. A szakrendelőben reggel 8-tól este 20 óráig folyik a munka a vendégek rendkívüli megelégedésére. Ezen a helyszínen három látássérült masszőr Kecskeméti Ágnes, Balog Géza és Kunczer József végeznek szakmailag hozzáértő, profi munkát. Masszőreink olyan emberi tulajdonságokkal is rendelkeznek, melyek megkönnyítik a bizalom elnyerését, hiszen ez munkájuk nélkülözhetetlen része.

2014 novemberében megnyitottuk a második szolgáltató egységünket, amely az Uzsoki utcai Kórház Száraz Sóterápiás helyiségében kapott helyet. Az Uzsoki Kórházban jelentősen rövidebb nyitvatartási idővel működünk, Gál Ákos masszőrünk 12 órától 16 óráig végzi a szenvedés enyhítését.

A harmadik megnyitott helyszínünk a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat, ahol heti három alkalommal van lehetőségünk fogadni a vendégeket. Kecskeméti Ágnes és Nyírő Andrea, valamint újonnan érkező kollégánk, Fényi Szilárd masszőrök mindent megtesznek azért, hogy kiváló szinten folyjék a munka.

2015. április 01-jétől a legújabb, negyedik helyszínünk, III. ker. Csobánka téri Rendelő is beindításra került. Ez a szolgáltatásunk jelenleg bejáratós időszakát éli. Itt Orsós Sándor új kollégánk hétfőtől péntekig 16:00 – 20:00 óráig várja a vendégeket.

Talpmasszázs szolgáltatásunk is van, melyet Págány Noémi talpreflexológus kolléganő végez tudása legjavát adva szükség, illetve igény szerint.

Rendszeres árkedvezményes akciókkal is kényeztetjük vendégeinket.

Az eddigi helyszínek megnyitásáról megfelelő tájékoztatást kapott a kerületi lakosság a helyi médiumokon keresztül, mint pl. a Zuglói lapok, a Metropol újság, a Zugló Tv, + a Zugló Képújság, a Terézvárosi Hatoscsatorna, az intézmények és a VGYKE honlapja, heteként megjelenő hírlevele és belső levelezése.

Népszerűségünket az is mutatja, hogy részt vettünk az Uzsoki Kórház szervezésében megrendezésre kerülő Uzsoki “Modell”-en, amely egy egészségfelmérés volt a XIV. ker. Önkormányzat dolgozóinak, ahol két masszőrünk 10 – 16 óra között állta a rohamokat és irodai hátmasszázst végeztek a jelentkezőkön.

2015. április 07-én a VI. ker. Önkormányzatnál végeztünk hasonló tevékenységet, ahol a WHO világnapja alkalmából kértek fel minket masszázs szolgáltatás nyújtására. Két masszőr kolléga 09 -16 óráig állt helyt ezen a helyszínen.

A tevékenységünk megismertetése, népszerűsítése érdekében hasznos lehetne több ilyen, hasonló típusú rendezvényen való megjelenésünk.

Jelenleg két helyszínen, a III. ker. az Albert Schweitzer Idősek Otthona, valamint a Bethesda Kórház Ilka utcai részlegével előrehaladott, reményt keltő tárgyalások folynak újabb masszázs központok létrehozására. A VGYKE számára kínálkozó lehetőségeket szeretnénk továbbra is maximálisan kihasználni, hogy a látássérült és megváltozott munkaképességű embereknek reményt és munkát tudjunk biztosítani, segítve ezzel a beteg, vagy frissülni vágyó vendégek egészségét.

Összefoglalva tehát, tovább kell haladnunk ezen az úton, hiszen nagyszerű lehetőség ez a VGYKE-nek, mint munkáltatónak, továbbá a látássérült és megváltozott munkaképességű kollégáknak is a munkavállalásra és kiváló szakmai felkészültségük elismerésére.

További információk az árakról és a szolgáltatás igénybevételéről

Kis Erika szolgáltatások vezetője