Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Klipforgatás az összetartozás jegyében

2016. június 23.
Veréb Tamás operetténekes

Veréb Tamás operetténekes

Nagy volt a sürgés-forgás június 19-én, ugyanis klipforgatásra készültek az Egy hídon szállunk énekesei. A közös dal előadása integrált módon zajlott, hiszen egyenlő volt a nemek és az ép-sérült művészek aránya is. A helyszínt a fogyatékossággal élő munkavállalókat alkalmazó Nem Adom Fel Cafe & Bar szolgáltatta, a klipet pedig Hőna Dávid rendezte.

Klajkó Szandra szervezőként és énekesnőként is képviseltette magát, így alakult hát, hogy a munka fegyelmezetten, mégis oldott hangulatban, professzionális szinten zajlott. A Nem Adom Fel kávézó gárdája, a divattervező, a sminkes, a táncosok, a statiszták és a fotósok is mind-mind önkéntes alapon adták szakmai tudásukat eme jeles eseményhez.

Forog a kamera

Forog a kamera

Az énekesek (Veréb Tamás, Kiss Koppány, Klajkó Szandra és Ivanova Daniela) ruháit a Réthy Fashion biztosította, segítve ezzel az egység és az összetartozás megjelenítését.

„Klajkó Szandinak már készítettem ruhát, tudtam, mi áll jól Neki, Ivanova Daniela pedig elmesélte, hogy mit szeret, miben érzi jól magát. Ezek után terveztem és készítettem két egyforma, mégis teljesen különböző ruhát. Az ékszerek újrahasznált kávékapszulából készültek, melyeket az ArtAngyalnak köszönhetünk”

–nyilatkozta Réti Éva Facebook oldalán.

A Style and Passion Dance csapatával

A klip további érdekessége, hogy mindenkit nyitott ajtókkal várt, azaz bárki jelentkezhetett statisztának, aki úgy érezte, hogy otthonosan mozog a kamera előtt, vagy csak kipróbálná magát. Fogyatékossággal élő és ép statiszták „játszották el” a vendégek szerepét a kávézóban, miközben finom falatokkal kényeztették magukat a kávézó ínycsiklandozó kínálatának köszönhetően. A szereplők között feltűntek a kezdeményezés további tagjai is, mint például Kovács Gémes Julianna és a Keletvarázs, illetve Napsugár Anna csapatának egyik jeltáncművésze. A klipet a Style and Passion Dance táncosai tették teljessé.

A végeredményt hamarosan láthatjuk, mi már nagyon várjuk! És ti?

Ivanova Daniela