Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Meghívó a VGYKE online projektnyitó eseményére

2020. november 6.
Az NFSZK logója

Örömteli eseményre invitálunk 2020. november 9-én hétfőn 10 órától. Ekkor tartjuk az „Esély a jövőre” – munkalehetőség látássérülteknek elnevezésű projektünk online projektnyitó rendezvényét.

Legújabbi nyertes pályázatunkkal maximális támogatást nyertünk el a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft.-től. Ezzel rajtunk kívül csak három szervezet büszkélkedhet az országban. A kiírás így szólt: FOGLALKOZTATÁS 2020 „Megváltozott munkaképességű személyek munkaerőpiaci integrációját elősegítő programok támogatása”. E támogatás birtokában igazi esélyt tudunk adni a nyílt munkaerőpiacon elhelyezkedni vágyóknak. A pályázatot értékelő bizottság kiemelte, hogy ezzel a vállalással a VGYKE belépett a munkaerőpiaci szolgáltatók körébe.

A VGYKE logója

Fodor Ágnes elnök bemutatja majd a projektet, a munkapiaci tanácsadó, a pályaorientációs tanácsadó és a pszichológus pedig saját munkáját.

A projektnyitón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők Házi Tamás e-mail címére írjanak: hazitamas@vgyke.com. Tőle kapják meg a belépéshez szükséges linket.

Az EMMI logója