Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Mégis lesz gyógycipőkészítés

2017. március 31.
a képen egy jó megjelenésű gyógycipő látható

Ők vállalják, hogy orthopéd orvos és szakember jelenlétében, valamint asszisztencia segítségével elkészítik a méretvételt, a cipők elkészítését és esetleges későbbi javítását is. Tehát a szolgáltatásukat helybe hozzák, katalógus és cipő minták is lesznek, így érzékelni lehet az elkészített cipők minőségét, amelyet a színskála minden árnyalatában, igény szerint gyártanak.

A SALUS cégről röviden:

A gyógyászati segédeszköz gyártása és forgalmazása terén jelentős múltra visszatekintő, 25 éve működő magyar vállalkozás. A Salus név különböző jelentéseivel (egészség, jó lét,  biztonság) jól kifejezi a cég hozzáállását, filozófiáját, melynek középpontjában a rászorulók, a betegek elkötelezett segítése, az egész ember életminőségének javítása áll. A cég ortopédtechnikai eszközök, gyógyászati-, rehabilitációs termékek széles választékát kínálja megfelelő tanácsadással, illetve minden olyan terméket forgalmaz, amely egészségmegőrzéssel, egészségfejlesztéssel, egészségvédelemmel kapcsolatos. Szakmai hitvallásuk: “a beteg üdve legyen a legfőbb törvény!”

A vizsgálat időpontja: 2017. április 03. 09 órától

Helyszín: LÁTHATÁR BOLT – 1146. Budapest, Hermina út 57. földszint

A vizsgálatra feltétlen hozni kell: személyi igazolvány, lakcím kártya, TAJ kártya, közgyógy igazolvány.

Kérünk mindenkit, aki úgy dönt, hogy a Láthatár Boltba jön az ingyenes gyógycipő készíttetésre, feltétlen jelezzen vissza telefonon:

Katona Zsuzsi 06 70 383 36 11
vagy
e-mailben lathatar@vgyke.com email címre.

Fodor Ágnes