Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Örömhír a BULÁKE-nál!

2015. november 11.

Nyikes Fatime fotó

Szívből gratulálunk Fatimének és nagyon drukkolunk, hogy megnyerje az Aranyanyu díjat november végén, de ehhez mindannyiunk segítsége, támogatására szükség van!

Kérjük, támogassák Őt, szavazataikkal erősítsék esélyeit a díj elnyeréséhez!

A díjról:

“A Richter Aranyanyu Díj csak nőknek szól és célja immár ötödik éve, hogy olyan segítő foglalkozású nőket kutasson fel, mutasson be és díjazzon, akik minden nap bizonyítják különleges erejüket, kiválóságukat. … A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. … A díjat olyan nőknek ítéljük oda, akik klasszikus, női segítő szakmákban dolgoznak, és munkájuk nélkülözhetetlen, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van részük. Szeretnénk, ha ez a díj pozitív társadalmi változást elindítana, ezért köztünk élő hősnőket keresünk, akik nap mint nap sokat tesznek értünk, családunkért és közösségünkért.”

Fatime bemutatkozó kisfilmje

A szavazás menete (az oldal akadálymentes):

Szavazói felület: http://aranyanyu.hu/dij

  1. “Rá szavazok” – klikk
  2. E-mail cím, biztonsági kód kitöltése
  3. “Elfogadom a szavazási feltételeket” – pipa
  4. “SZAVAZÁS” — klikk
  5. FIGYELEM: ezután egy e-mail érkezik a megadott e-mail címre, az ebben lévő linkre kattintva lehet érvényesíteni a szavazatot (az e-mail-re türelemmel várni kell – elég lassan érkezik meg)

Nagyon szépen köszönjük ha idejével és szavazatával hozzájárul Fatime sikereihez!

VGYKE