Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Összdolgozói értekezletet tartott a VGYKE

2014. március 4.

összdolgozói fotóFodor Ágnes röviden összefoglalta az egyesületünkben folyó sokrétű tevékenységeket és célkitűzéseinket. Kitért a Lámpás, valamint a Cserf-S projekt eddigi eredményeinek és a lehetséges további működésének mikéntjére. Mint elmondta, a Cserf-S az eddigi konstrukcióban 2014. január 31-ig működött. Jelenleg a projekt lezárásához kapcsolódó adminisztráció zajlik, s keressük azt az új vezetőt, aki az új feltételeknek megfelelő szolgáltatásokat kialakítja, s a jövőben irányítja a megújulás alatt lévő Cserf-S-t.

Ezután a szervezeti egységek vezetői és munkatársai tartottak 10-15 perces prezentációkat, amelyek keretében röviden összefoglalták munkájuk lényegét és a közeljövőre vonatkozó célkitűzéseiket, valamint bemutatták munkatársaikat.

Zárszavában Fodor Ágnes emlékeztette a megjelenteket, hogy a tavasz folyamán egyesületünknél tisztújításra kerül sor és bejelentette, hogy indulni fog a következő ciklusra szóló elnöki megbízatásért.  Arra is kitért, hogy a VGYKE idén ünnepli megalakulásának tizedik évfordulóját, s erről december 6-án fogunk közösen megemlékezni.

A délig tartó feszes programot egy jóízű beszélgetéssel egybekötött szendvicsezés zárta.

Az értekezleten elhangzott prezentációk rövidített változata hamarosan megtalálható lesz honlapunkon.

összdolgozói fotó 2összdolgozói fotó 3

összdolgozói fotó 4összdolgozói fotó 5

összdolgozói fotó 6összdolgozói fotó 7

összdolgozói fotó 8összdolgozói fotó 9

Szerző: Zelei Béla

Kérjük, 2015-ben is segítse a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének munkáját adója 1%-ának felajánlásával! Adószámunk: 18185030-1-42 Bankszámlaszámunk: 10409015-90147559