Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Pályázati felhívás!

2014. december 30.
Kép forrása: fogadjorokbeegymacit.hu

Kép forrása: fogadjorokbeegymacit.hu

Az elismerést minden évben az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adja át.

Pályázatra jogosultak köre:

Az elismerésre és a logó használatára bármely nyílt munkaerőpiaci munkáltató jelentkezhet, az üzleti szférából, a közszférából és a non-profit szervezetek köréből egyaránt. Kis-, közép- és nagyvállalatok egyaránt lehetnek Fogyatékosság-barát Munkahelyek.Az elismerés elnyerésének nem előfeltétele, hogy a szervezet fogyatékos emberek foglalkoztatasson, bármely, a nyitottságot, fejlődési szándékot kifejező tevékenység díjazásra érdemes lehet. A jelentkezést azonban kizárja, ha az adott szervezet rehabilitációs akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hogyan lehet pályázni?

A pályázó szervezeteknek a jelentkezési lapon kell meghatároznia azokat a rövidtávú (3 hónapon belül megvalósítandó) és középtávú (2 éven belül megvalósítandó) fejlesztéseket, melyeket a fogyatékkal élő személyek toborzása, foglalkoztatása, megtartása érdekében tervez.

A pályázat beadásához szükséges jelentkezési lap – a szervezet besorolásától függően- az alábbi linkről tölthető le. A jelentkezési lap kis-középvállalatok, non-profit szervezetek és 250 fő alatt foglalkoztató költségvetési intézmények számára ide kattintva letölthető. Jelentkezési lap nagyvállalatok és 250 fő felett foglalkoztató költségvetési intézmények számára ide kattintva letölthető. A rövid- és középtávú fejlesztések meghatározását követően a beszkennelt és aláírt pályázatokat a következő e-mail címre várjuk:

pulay.borbala@salvavita.hu

Pályázat beadásának határideje: 2015. március 31.

A pályázattal kapcsolatos teljes körű információk az fbm.hu oldalon találhatóak!