Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Program diplomás látássérültek számára

2015. január 21.
Kép forrása: potentials-within.com

Kép forrása: potentials-within.com

Az ACDC „Találd meg a helyed!” program idei első sikeres látássérülteket bemutató programja 2015. január 22-én csütörtökön este 17:30-tól kezdődik.

Helyszíne: Budapest, Hermina út 57.

Vendég: Pál Zsolt

Alább olvashatjátok rövid bemutatkozását!

Pál Zsolt vagyok. Az ELTE-n végeztem szociálpolitikusként és azóta is a szakmámban dolgozom. 20 éves korom óta aliglátóként próbálok helyt állni az életben. Tisztában vagyok azzal mit is vesztettem, hiszen csak 20 éves korom óta vagyok aliglátó. Azelőtt teljesen jól láttam és villamosmérnöknek készültem. Innen maradt meg a fizikához való kötődésem. Ennek ellenére azt gondolom, hogy nem vagyok se több, se kevesebb másoknál, egyszerűen csak boldogan szeretném élni az életem. Céljaimat tekintve sokszor vagyok bizonytalan, de tudok alkalmazkodni és szeretem a kihívásokat. Az egyensúly híve vagyok, ezért rendszeresen jógázom és aikidozom, de szívesen kipróbálok új dolgokat is, mert szeretem feszegetni a határaimat. Én hiszem, hogy mindenkiben ott van a tudás és a képesség álmai megvalósításához, csak egyesek túl szerények, vagy kishitűek ahhoz, hogy elhiggyék ezt magukról.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy én hogyan csinálom, gyere el, és kérdezz tőlem bátran, mert gond akkor van, ha elfogytak a kérdések.”

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!