Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Törj karriered csúcsára!

2014. szeptember 20.
Forrás: utillitek.com

Forrás: utillitek.com

Meghívunk Téged a „Sikeres látássérültek” című rendezvényünkre, melynek első időpontja 2014. szeptember 25. Csütörtök délután 17:30-től vendégül látjuk Dvariecki Bálintot, aki szívesen megosztja veletek tapasztalatait és azt is hogyan jutott el odáig, hogy cégvezető legyen. Íme egy kis ízelítő saját gondolataiból:

Dvariecki Bálint vagyok, 38 éves látássérült cégvezető. 1999-ben diplomáztam Informatikus Mérnök végzettséggel Műszaki Manager szakirányon. Diploma után az ELTE Tanító és Óvóképző Főiskolai Karon helyezkedtem el, mint informatikus. Pár év múlva átvehettem az informatikai csoport vezetését. A kinevezésemet akkor kizárólag azért kaptam meg, mert rendelkeztem diplomával, valamint mert mindig többet próbáltam nyújtani, teljesíteni, mint ami elő volt írva. Közben megalapítottam az Alko-soft céget. Most már kizárólag a cégemben dolgozok, melynek folyamatosan fejlesztem, növelem a tevékenységét, ismertségét. Már nem csak a magam megélhetését biztosítja, hanem másik két embernek is munkát tudok adni. Az elért sikereimet a rengeteg kitartás, az optimizmus, a folyamatos megújulás és a jóval több munkavégzésnek köszönhetem.
Egy mondat, ami mindig segít a kudarcok után felállni: ugyanannyit érek, mint a teljesen látó társaim! Akkor is megmutatom nekik!

Ha még többet szeretnél tudni Bálintról és belőle erőt meríteni, itt a helyed! A rendezvényen egy családias légkör kialakítása a célunk, ezért arra kérünk, hogy hozz magaddal egy kis rágcsálnivalót, amit majd közösen fogyasztunk el.

Helyszín: Cserf-S Központ, 1146 Budapest, Hermina út 57.
A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérlek részvételi szándékodat jelezd az acdc@vgyke.com e-mail címen jelezd nekünk.

Várunk sok szeretettel!