Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Új színek program

2015. április 26.
Kép forrása: elteonline.hu

Kép forrása: elteonline.hu

A képzés elvégzése után igény esetén tovább kísérjük a hallgatók pályáját, és a kurzus legjobbjaival tovább dolgozva fejlesztést kínálunk vállalatok számára úgy, hogy ezt mindvégig partneri viszony és a segítségnyújtás kölcsönössége jellemezze.

A program a vállalati vezetők és kulcs munkatársak számára is egyedi lehetőséget biztosít.

Egy magas színvonalú, integrált speciális coach képző programban képződhetnek együtt nem látó embertársaikkal. Ezzel saját tanulási céljaik mellett az eddigi továbbképzésektől eltérő élményben lesz részük, hiszen megélhetik a segítés, önzetlen adás örömteli élményét is.

Aki vállalati szereplőként vállalkozik arra, hogy részt vegyen ezen a programon, egy gazdag, hatékony fejlesztő módszert sajátít el, egyben leteszi a voksát az esélyegyenlőség, társadalmi felelősségvállalás mellett.

A coach technikák elsajátítását látó és nem látó coach jelöltekkel gyakorolni színes élményt nyújt minden résztvevő számára.

Részletek az Új Színek képzésről

Speciális csoportos coach képzésünkre felsőfokú végzettséggel rendelkező vakok és gyengénlátók, valamint vállalati vezetők, kulcsmunkatársak, HR és SCR területen dolgozók, oktatók, trénerek, tanácsadók csatlakozását várjuk.

A képzés látók és nemlátók 50-50 %-os részvételével, 8-12 fő részvételével indul. Időtartama 8 nap.
A képzésen a vak hallgatók részvétele támogatott formában történik.

A képzés a piacon egyedülálló, speciális ismeretet- és készségfejlesztést kínál a 4 üléses coaching folyamatok professzionális megvalósítása érdekében.

A program, az alkalmazható coach technikák megismertetésén túl, önismeretet fejleszt, gyakorlatorientáltan használható coaching modelleket, technikákat ismertet meg és olyan módszertani elemeket tanít, amelyek nagy hatékonysággal használhatók a speciális coaching üléseken.

A 80 órás időtartam és a gyakorlat/elmélet aránya, amely 70-30% a gyakorlat javára, támogatja a későbbi ülések eredményességét.

Az oktatási napokon túl, további gyakorlásképpen, egy négy alkalmas folyamatot visznek végig a leendő coachok, amelyen egyéni szupervízióval (1 alkalom/fő) támogatjuk a leendő szakemberek szakmai személyiségének és önreflexiójának fejlődését.

A kurzus elvégzése után lehetőséget biztosítunk továbbképzésre, a megszerzett tudás frissen tartása, bővítése érdekében.

Az ÚJ SZÍNEK speciális csoportos coach képzés oktatói évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A program szakmai vezetője Grajczárné dr. Rácz Erzsébet coach, kiképző coach, szervezetfejlesztési tanácsadó. A program projektvezetője Szeder Erika coach, innovációs vállalati tanácsadó.

Ha felkeltettük érdeklődését, további információkat kérhet:
Szeder Erika
szedere@whatif.hu
70/932-2058

Pál Szilvia