Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Akciós a SzeTi!

2017. április 22.

Megtartottuk nyereménysorsolásunkat. Márciusi szerencsés vásárlónk Nyírő József (Csemő) lett. Nyereménye egy A/4 lapnagyító, melyet postán küldünk el. Gratulálunk!

Cikkszám: B06082

Cikkszám: B06082

A Húsvét előtt meghirdetett Személyi Titkár (SzeTi) akciónkat a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk! Továbbra is szuper kedvezményesen 72.600.- forint helyett 32.700.- forintért lehet hozzájutni. A készüléket a megbízhatóság és időtállóság jellemzi, üzletünkben szabadon kipróbálható!

Néhány funkció a sok közül:
Gyors üzenetek rögzítése (diktafon), naptár bejegyzések (napi, heti és éves eseményekhez is), melyekhez a felmondott szöveget a beállított időben lejátssza (vége az elfelejtett évfordulóknak, eseményeknek, szüli- és névnapoknak!), ismétlődőre beállítható figyelmeztetések (villany- gáz- és vízóra leolvasáshoz, például vagy számlák befizetési határidejéhez!), lista összeállítása bevásárláshoz, menetrend vagy órarend felmondásának lehetősége, hosszú felvételi idő, MP3 felvételi és lejátszási lehetőség, és még számtalan hasznos funkció, melyek a mindennapok megkönnyítését szolgálják.

Tartozékok: hálózati adapter és USB kábel (számítógéphez csatlakoztatható)

Méret: 58mm X 93mm X 18mm

Súly: 73 gramm

4 Gb beépített memória.

2 év garancia az eszközre és 1 év az akkumulátorra.

Jöjjön el és próbálja ki mielőbb, hiszen a készlet korlátozott, ne maradjon le róla!

Weboldalunkon, valamint Facebook oldalunkon képekkel, leírásokkal is találkozhatnak. Megrendeléseket e-mail címünkre küldhetnek.

Újdonságaink:
Itt a tavasz, ezért a kabátok lekerülésével előbukkannak a csuklónkat díszítő időmérőink. Nem mindegy, hogy mit viselünk! Fontos a megbízhatóság, precizitás és nem utolsó sorban a komfort és a dizájn is!
Üzletünkbe többféle karóra érkezett melyek kipróbálhatók és így mindenki megtalálhatja a saját részére a legmegfelelőbbet!

Ízelítőül a készletből:
Mechanikus karóra fehér, jól tapintható Braille számlappal (a fedél 6 óránál nyitható és csepp- valamint porálló), milánói (szövött) acél szíjjal kapható, mely sima csattal záródik. Az óratok 38 mm átmérőjű és minőségi kínai szerkezetet rejt magában. Unisex kivitel.
Ára: 11.500.-

Angolul beszélő karóra, elegáns fekete bőr szíjjal. Cseppálló burkolat jellemzi az óra tokját mely 38mm átmérőjű és minőségi japán mechanikát rejt magában. Egy gomb megnyomásával angol nyelven mondja be a pontos időt. Megbízható és pontos időjelzés jellemzi! Nők és Férfiak részére is ajánlott.
Ára: 7.500.-

Elnökségünk úgy határozott, hogy a VGYKE tagok részére a Láthatár boltban folyamatosan 10% vásárlási kedvezményt biztosít a nagyítók és a beszélő eszközök körére.
A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a VGYKE tagságot igazoló fényképes igazolvány, érvényes 2017. évre befizetett tagdíjjal.

Weboldalunkon, valamint Facebook oldalunkon képekkel, leírásokkal is találkozhatnak. Megrendeléseket e-mail címünkre küldhetnek.  A Láthatár boltban továbbra is csak készpénzzel tudnak fizetni!

Elérhetőségeink és a bolt nyitva tartása:

Eleki Abigél
Katona Zsuzsanna