Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

A Kreatív Hobby Alkotóműhely a rákosmenti klubon

2018. augusztus 4.
A képen Rákosmente címere látható

Sok szeretettel hívunk következő klubnapunkra, melyet 2018 augusztus 7-én, kedden délután 14:00-16:30 óra között tartunk ismét a Rákoshegyi Közösségi Házban, (17. kerület, Podmaniczky Zsuzsanna u. 3.)

Klubnapunkra meghívtuk Czifra Erikát, aki itt a kerületünkben a Dominika Kreatív Hobby és Alkotóműhely vezetője, és aki már tavaly decemberben felajánlást tett a nekünk, hogy szívesen tartana kézműves foglalkozást a klubban. Most ennek jött el az ideje, mert Erika ősztől tematikus foglalkozásokat tart iskolásoknak, így most tud hozzánk jönni. Így már jó előre felkészülünk a karácsonyra, és elkészítjük az egyszerű, de nagyszerű kis kopogtató díszeket, amiket haza is lehet vinni, és fel is lehet ajánlani a Lámpások karácsonyi vásárára. Az érte kapott adományok klubunk anyagi helyzetét javítják. A fennmaradó időt beszélgetéssel, eszegetéssel töltjük ki, nem feledkezve meg a név,- és születésnaposainkról sem.

Részvételi szándékotokat mindenképpen jelezzétek!
E-mail címünk: lampas.rakosmente@gmail.com
Krayné Faragó Zsuzsanna: 06 70 984 8468,
Acsay Péter: 06 70 248 59 53

Kérünk, hogy amennyiben van látássérült ismerősöd, ill. ha van olyan személy, aki szívesen segítene önkéntesként a klub és más programok lebonyolításában ajánld a rákosmenti Lámpás Klubot!

Klubjaink Rákosmente Önkormányzatának támogatásával valósulnak meg

A képen Rákosmente címere látható

A kép forrása: http://17.kerulet.ittlakunk.hu