Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

A vörös bestia – bemutatóra készül az Újszínház

2014. január 23.
Vörös bestia színdarab
Vörös bestia színdarab

Forrás: www.pozsgai.com

“Nyár, Velence, napsütés, tenger, a Lidó finom homokja… és egy fiatal magyar bankár, aki itt akarja eljegyezni menyasszonyát annak családja jelenlétében. Ám az idilli állapot nem tart sokáig, váratlanul beüt a vörös mennykő egy szélvészként száguldó fiatal hölgy személyében… Minden fenekestül felfordul, s a szépreményű bankárból hirtelen szerencsétlen flótás lesz. De ki is ez a nő valójában? Mit akar? Miért akarja tönkretenni? Mikor hazudik, s mikor nem? A komikus helyzetek fergeteges iramban száguldanak a végkifejlet felé…”
Mindössze ennyi olvasható a pikáns című darabról a teátrum honlapján, de az nem derül ki, hogy ki lesz a címbeli “vörös bestia”? Mindenesetre nem lepődnénk meg, ha a vendégként fellépő Pikali Gárdának jutna ez a szerep, hiszen, mint mostanság a bulvárhírekből tudható, a civil életben sem áll tőle távol a csábítót alakítani.
Nos, a hónap végén, a 29-ei bemutatón erre is fény derül.

A két részes bohózatot Vaszary János írta, rendező Pozsgai Zsolt. A főbb szerepeket Kautzky Armand, Pikali Gerda (mv), Incze József, Kökényessy Ági és Gregor Bernadett alakítja.