Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

C’est la vie!

2020. október 22.
A ferencvárosi Lámpás Klub logója

A Pinceszínházba hívjuk kedves tagjainkat!

Gregg Opelka darabja az ötvenes évek Párizsába repíti a nézőket. Valahol a Montmartre szélén, egy lerobbant orfeum, a Chez Leplée színpadán Fatiguée, egy hajdani színésznő (Polyák Lilla) és Dominique, egy volt balett táncosnő (Juhász Réka) estéről estére Edith Piaf sanzonokat énekelnek – nem túl nagy lelkesedéssel. Minden vágyuk, hogy egyszer saját műsorukat adhassák elő. Hűséges, ám ritkán józan zongorakísérőjük, Jean-Paul-Pierre (Gebora György) már meg is komponálta számukra az igen csak testhez álló, pikáns dalokat. Egy este a tulajdonost egy jól megszervezett akcióval eltávolítják a kabaréból és kezdetét veszi az örömzenélés. A hangulat egyre forróbb lesz, ám a finálé előtt váratlanul kiderül, hogy a kabaré tulajdonosa végig jelen volt…

Gregg Opelka “zenés parféjának” ősbemutatóját 2002-ben tartották Chicagoban, a szellemes magyar fordítás Galambos Attila munkája. A közönséget is játékba csábító előadást Méhes László rendezte a Pinceszínházban.

Az előadás hossza: 75 perc

Kezdés: 2020. október 29. 19.00 óra

Találkozó ideje és helye: 18.00 óra és 18.15 óra között a Kálvin téri 4-es metrónál. Onnan gyalog sétálunk a színházba.

A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérem kedves tagjainkat, hogy időben jelentkezzenek a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Felhívom kedves tagjaink figyelmét, hogy a vírus elleni védekezés miatt maszk mindenkinél legyen!!

Telefon:

Szalainé Tündi: 06704320147

Tanai Csaba: 06307685404

E-mail: ferencvaros.szervezo@vgyke.com

Szalainé Tünde és Tanai Csaba
Közösségi civilszervezők