Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

„Családsikerek” – irodalmi és fotópályázat

2014. január 30.
Család

EMMI kép

A pályázat célja, hogy sok olyan családi sikertörténetet mutasson be az irodalom vagy a fotóművészet eszközeivel, amelyet a családok a legkülönfélébb élethelyzetekben éltek meg, a mindennapi, látszólag apró sikerektől a nem hétköznapi sikerek eléréséig. Mivel Magyarország fejlődése, teljesítménye és sikeressége nagyban függ attól, hogy a magyar családok milyen módon tudnak harmonikusan, sikeresen működni, ezért különösen fontos, hogy minél több követendő példát mutathassunk be egymásnak, a felnövekvő generációnak.

Pályázni több témakörben lehet: hétköznapi és nem hétköznapi családi sikerekkel; sikertörténetekkel a családok mindennapjaiból; valamint a sikeres házasság és családi élet titkaival.

A beérkezett pályázati műveket szakmai Bíráló Bizottság értékeli. A pályázatok díjazásban részesülnek:

Irodalmi kategóriában:

  1.  helyezett bruttó 300 ezer Ft
  2. helyezett bruttó 200 ezer Ft
  3. helyezett bruttó 100 ezer Ft.

Fotó kategóriában

  1. helyezett bruttó 300 ezer Ft
  2. helyezett bruttó 200 ezer Ft
  3. helyezett bruttó 100 ezer Ft.

Ezen kívül további 1, 5 millió Ft kerül kiosztásra különdíjakra.

A pályamű kizárólag a pályázó (szerző) saját alkotása, szellemi terméke lehet, amely még nem jelent meg máshol nyilvánosan. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Támogatónak, azt a

Támogató a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja, a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé teheti, illetve a szerző nevének feltüntetése mellett átdolgozhatja.

További részletek az ncsszi.hu oldalon.