Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Egészségmegőrző nap a KMO-ban Kispest Lámpásaival

2016. március 4.

2016. február 27.-én a régi egészségnapok hagyományát elevenítette fel a KMO Művelődési Ház. Ingyenes szűrővizsgálatokkal (vérnyomás-, vércukor- és koleszterinmérés, testzsírmérés), interaktív előadásokkal, mozgásos bemutatókkal (például: Etka jóga, Gerinctorna, Szakrális körtánc), alternatív gyógyászati lehetőséggel (például: meseterápia, kineziológia).

Kizárólag egészséges alapanyagokból készült termékekkel várta a vendégeket az „Egészséges ételek büféje”, de természetesen az egészségmegőrző termékek megvásárlására is lehetőség volt az Egészségmegőrző napon.

Mi is részt vettünk a rendezvényen. Mészáros Ágnes, Katona Zsuzsanna, Kiss Márta, Jánosi Veronika, Vassné Pintér Teréz, Puchnyák István és magam, Bernát Zsuzsanna alkottuk a lelkes csapatot. Beszéltünk a látogatóknak a VGYKE-ről, és szórólapot is adtunk nekik.

kmo_egészségnap4 kmo_egészségnap1

Kitelepült velünk a Láthatár bolt. Katona Zsuzsi sok hasznos dolgot hozott, melyek nem csak a látássérülteknek, hanem bárkinek a segítségére lehetnek. Árukínálatukból vásárolhattak az érdeklődők.

kmo_egészségnap6 kmo_egészségnap2

Jánosi Veronika a Braille írást mutatta meg, és válaszolt a Braille-jel kapcsolatos kérdésekre.

kmo_egészségnap5 kmo_egészségnap3

Ádámné Valika dupla meglepetést okozott. Ellátogatott a rendezvényre és finom sütit is hozott nekünk.

Michl Ibolyát és több klubtagunkat üdvözölhettük még a rendezvényen, mely tartalmas és kellemes szombati program volt!

Bernáth Zsu