Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Folytatódik a jogi előadás-sorozat Rákosmente februári klubján

2020. január 31.
A rákosmenti Lámpás Klub logója

Kedves Klubtársunk!

Sok szeretettel hívunk a következő klubnapra, melyet 2020. február 4-én, kedden délután 14:00-16:30 óra között tartunk a Rákoshegyi Közösségi Házban (Podmaniczky Zsuzsanna u. 3.)

Klubunkra ismét meghívtuk egyesületünk jogászát, dr. Lukács Rékát, aki folytatja jogi előadását: ismertetésre kerül a fogyatékos ügyi törvény, valamint bővebben informálódunk az Egyenlő Bánásmód Hatóság működésével kapcsolatban. Amennyiben van kérdésetek más jogi témát illetően, kérjük, előre jelezzétek telefonon, hogy Réka fel tudjon készülni a válaszra!

Várhatóan eljön klubunkra Rákosmente Önkormányzatának új alpolgármestere, dr. Füzesi Péter, aki szeretne megismerkedni azokkal a közösségekkel, akiket képvisel.

Tervezett programunk a Vöröskereszt felajánlásával egészségügyi szűrővizsgálatokon való részvétel lesz, melynek részleteivel a klubon, ill. telefonon szolgálunk.

Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek!

Elérhetőségeink:

E-mail címünk: rakosmente.szervezo@vgyke.com

Telefon: Krayné Faragó Zsuzsanna: 06 70 984 8468, Acsay Péter: 06 70 248 5953.

Kérünk, hogy amennyiben van látássérült ismerősöd, ill. ha van olyan személy, aki szívesen segítene önkéntesként a klub és más programok lebonyolításában, ajánld a rákosmenti Lámpás Klubot!

Klubjaink Rákosmente Önkormányzatának támogatásával valósulnak meg.

Krayné Faragó Zsuzsanna és Acsay Péter
Közösségi civilszervezők

A rákosmenti Lámpás Klub logója