Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

“Gyümölcsöző együttműködésre számítunk”

2014. október 17.

Fotó 1Fotó 2

A 14 órakor kezdődő eseményt Stella Péter, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi rendelőjének gazdasági igazgatója nyitotta meg: “Amikor megkerestek minket, először mérlegeltük a lehetőségeinket. Nagy szerencsére ebben a rendelőben volt egy olyan helyiség, ami alkalmas egy masszázsszalon kialakításra. Nagyon nagy szeretettel üdvözöljük Önöket és remélem, hogy egy hosszan tartó, jó együttműködés veszi most kezdetét”.

A masszázsszalonnak – amelyben frissítő, és gyógymasszázs szolgáltatás egyaránt kérhető – több helyszín is otthont ad. A Zuglói Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi rendelője mellett egy sóterápia szobában is felfrissülhetnek majd a kliensek. B. Hervert Adrienne, a NaturSó Terápia Kft. tulajdonosa is nyitott volt a segítségnyújtásra: “Az Uzsoki utcai kórház keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy biztosítsunk helyet egy gyógymasszázs szolgáltatás létrejöttéhez. Mi is béreljük a helyiséget és sóterápiával foglalkozunk. Nagyon szívesen adunk lehetőséget, hisz köztudott, hogy a só rendkívül jó hatással van az egészségre”.

Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke nagy örömmel nyilatkozott az eddig elért eredményekről: “Mai naptól elindul a munka. Egy-két kisebb feladat vár még ránk, hiszen szeretnénk halk zenével, teával és egyéb csinosítgatásokkal elérni, hogy a légkör még kellemesebb legyen. Úgy vélem, hogy a masszőrök szakmai felkészültsége igazolni fogja, hogy ez egy gyümölcsöző együttműködés lesz mindkét partnerrel. Egészen biztos vagyok benne, hogy a sok-sok jelentkező közül a legjobb masszőröket választottuk”.

Fotó 3Fotó 4

Nagy kíváncsiság övezte az új masszőr kollégák személyét is, akik közül ketten megjelentek a megnyitón. Kecskeméti Ágnes 23 éves. Egy éve dolgozik egy csepeli szépségszalonban, ahol rendkívül nagy a forgalom. Ebből adódóan úgy gondolja, hogy sok tapasztalatot gyűjtött már arról, hogy az egyes szituációkat hogyan kezelje, illetve kivel miként bánjon. “Megpróbálom magamból kihozni a maximumot, hiszen elsősorban azért vagyok itt, hogy embereken segítsek és enyhítsem a fájdalmukat”.

Balogh Géza 57 éves és 2006 óta látássérült. Korábban a Szent Imre kórház művese -és a Semmelweis Egyetem neurológiai osztályán dolgozott, mint betegkísérő. 2006 után elvégezett egy OKJ-s gyógymasszőr tanfolyamot, ahol már a tanulmányai ideje alatt lehetősége volt orvosi jóváhagyással, segítséggel és konzultációval elkezdeni a masszírozást. “Nagyon érzem azt, amit csinálok. A legfontosabb számomra az emberi méltóság és a renomé.”

A levegőben is érezhető, hogy egy nagyon izgalmas időszak vette kezdetét. A gyógyulni, felfrissülni vágyó vendégeket pedig barátságos árak, családias légkör és szakképzett masszőrök várják. Foglaljon időpontot még ma!

Elérhetőség: Kis Erika, 06-70-773-39-88