Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Happy Birthday, Kispesti Lámpás Klub!

2019. október 6.

Július 18-i klubnapunkon szülinapot ünnepeltünk. Rohan az idő… Már 4 éve tartjuk klubnapjainkat a Táncsics utcai családsegítőben, és azt kívántuk, hogy még sokáig így legyen!
Nagyon megszerettük ezt a helyet, jó kis közösség kovácsolódott össze, és a családsegítő munkatársai is szívesen segítenek bármiben, amit ezúton is köszönünk!
Ha szülinap, akkor nosztalgiázás… Felidéztük az elmúlt év eseményeit. Nem maradt ki egyetlen klubnap és program sem. Csodálkoztunk is, hogy mennyi élményben volt részünk.
A nosztalgia folytatódott szülinapi kvízünkkel, melyet az elmúlt év történéseiből állítottunk össze. Klubtagjaink jól tippeltek, hiszen aktívan részt vettek a klubokon és programokon.
Ismertettük augusztusra tervezett programjainkat, és kértük, jelezzék, melyikre szeretnének jönni.
Aztán következett a délután fénypontja, a szülinapi csokoládétorta. A gyertyák elfújása után kötetlen beszélgetés, sztorizgatás, vicc mesélés, igazi szülinapi hangulat kerekedett, sok zenével, vidámsággal.

Köszönet a velünk ünneplőknek! Reméljük, sok kellemes klubnappal és változatos programokkal teli év után gyújthatjuk majd meg jövőre az ötödik gyertyát is.
A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik.
Popper Péter

 

 

2019. július 23.