Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

ParaSzuperSztár – a fogyatékossággal élő emberek tehetségkutatója

2014. április 1.

para szupersztár képA ParaSzuperSztár célja, hogy megtalálja azokat a fogyatékossággal élő tehetségeket, akik eddig még nem tudták megmutatni magukat a szélesebb nyilvánosságnak, és a tehetségkutató folytatásaként egy tehetséggondozó program keretében segítse őket kulturális, művészeti pályájuk elindításában és kiteljesedésében. A rendezvény ötletgazdái Farkas Bálint színművész, Bálint Emese színész, énekes, harmonika művész, Monspart Sarolta világbajnok tájfutó.


Kik nevezhetnek?

Bármely, magyarországi fogyatékossággal élő személy vagy csoport, a fogyatékosság típusától és életkortól függetlenül. A csoport maximum 10 főből állhat.

Van-e nevezési díj?
Nincs nevezési díj.

Hogyan nevezhet?
Nevezni a jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben vagy postán történő visszaküldésével lehet. A jelentkezéseket e-mailben a paraszupersztar@meosz.hu e-mail címre, vagy postán a MEOSZ, 1032 Budapest, San Marco utca 76 címre lehet küldeni. Jelentkezési határidő: 2014. május 20. A nem a kiírásnak megfelelően beküldött, vagy határidő után beküldött jelentkezéseket nem vesszük figyelembe.

A verseny kategóriái:

  1. Előadó-művészet: az előadó-művészeti jelentkezési lap letöltése
  2. Alkotóművészet: az alkotóművészeti jelentkezési lap letöltése

A lebonyolítás várható időpontjai

Jelentkezési határidő: 2014. május 20.
Előzsűrizés, területi döntők: 2014. május 21. – október
Döntő:2014. december 5.
Kiállítások, antológia megjelentetés, a nyertes produkciók és alkotások bemutatása, promóciója: 2014. december 5 – 2015. június 30.

További részletes információk a szabályzatról, a díjazásról és a kategóriákról:
http://www.meosz.hu/paraszupersztar/