Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

TÁVSZEM kérdőív

2017. május 16.
A képen egy kérdőív látható, ceruzával

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége pályázatot nyújt be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt EFOP-1.1.5-17 a fogyatékkal élők mindennapjait segítő infokommunikációs alapú távszolgáltatás kialakítása című felhívásra.

Célunk, hogy egy olyan hiánypótló szolgáltatást hozzunk létre a Távszem alkalmazás kifejlesztésével a vak és gyengénlátó embereknek, amely segítségével az ország minden pontján, minden időpontban, azonos eséllyel, azonos magas színvonalú, látó segítséget tudjanak igénybe venni az okostelefonokon futó alkalmazás segítségével. A szolgáltatások igénybevételéhez szükséges akadálymentesen használható kommunikációs eszközök biztosítását is vállaljuk 1000 fő látássérült személy részére. A szolgáltatást saját telefonnal is igénybe vehetik a felhasználók. A Távszem alkalmazás előreláthatólag 2018 őszétől lesz elérhető.

A 21 kérdésre adott válasszal segíti munkánkat, és hozzájárul ahhoz, hogy pontos információt kapjunk az Ön igényeiről, megismerjük, hogy milyen helyzetekben van szüksége látó személy segítségére, milyen feltételek mellett tudja igénybe venni a hiánypótló szolgáltatást.

A kérdőívet az alábbi linken éri el:
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/1d17440be7f33be7907182a9a4f8d1f4

Kérjük, hogy legkésőbb 2017. május 24-ig válaszoljon kérdéseinkre.

Köszönjük, hogy kitölti a kérdőívet, és reméljük, hogy Önt is a Távszem alkalmazás felhasználói között köszönthetjük!