Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

II. Dél-pesti Fúvószenekari Találkozó

2016. június 14.

A KMO Művelődési Ház és az Obsitos Fúvószenekar, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával második alkalommal szervezte meg a fúvószenei találkozót a Városház téren 2016. május 28-án. A ragjaink egy része előre jelezte, hogy szeretné, ha közösen elmennénk a rendezvényre, ezért megszerveztük, hogy aki csak előre jelezte, az jelen lehessen.

 a helyszínkatival

A Pesterzsébeti Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara, a Csepeli Egressy Béni Református Művészeti Középiskola Fúvószenekara, a Rákosmente Városi Fúvószenekar és a Kispesti Obsitos Fúvószenekar szolgáltatta az élményt. A találkozón a zenekarok önálló hangversenyt adtak, majd a végén közös záró számmal búcsúztak.

Mi is részt vettünk klubtagjainkkal ezen a kellemes hétvégi programon.  A tagjaink jól szórakoztak, mert a különböző zenei stílusok között mindenki megtalálta a kedvére valót, ahogyan azt előre sejtettük is. Hallottunk klasszikus műveket, filmzenéket, indulókat, és még rock and roll is. Nagy élmény volt, ha megrendezik jövőre, ott leszünk.

Bernát Zsuzsanna