Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Jogi tanácsadás az Egyesületnél az Angol utcai irodában

2020. február 29.
A képen kalapács és mérleg látható, mint ami a bírói igazságszolgáltatás jelképe

Hétfőnként  10-14 óra között jogi tanácsadást tartok az Egyesület adminisztrációs központjában, az Angol utcai iroda tárgyalójában. (1141 Budapest, Angol utca 44. 11-es kapucsengő)

A jogi tanácsadás a peres képviseletet nem foglalja magában.

A szolgáltatás az Egyesület tagjai, valamint a látássérült tagok szülei számára ingyenes.

Várom továbbá szintén ingyenesen bármely látássérült személy megkeresését– a tagságra való tekintet nélkül – aki hátrányos megkülönböztetés áldozatává vált, azaz negatív diszkriminációs helyzetbe került, és e helyzetére tekintettel óhajt jogi segítséget igénybe venni.

A jogi tanácsadás minden más személy számára díjköteles, ára 10.000 Ft/óra.

Kérem, hogy a hatékony és gördülékeny tanácsadás érdekében kérjen időpontot előzetesen, és hozza magával az ügyre vonatkozó összes iratot, dokumentumot!

Felhívom a figyelmet, hogy az Angol utcai irodában az Egyesület adminisztrációját ellátó munkatársak végzik munkájukat, ebben az irodában az egyesület egyéb szolgáltatásai a jogi tanácsadáson kívül nem érhetőek el.  Kérem, segítsük elő együtt a munkatársak tevékenységének zavartalan folytatását a jogi tanácsadás idején is.

A jogi tanácsadás megvalósulását az NFSZK Szülő 2019 pályázata a VGYKE Szülő Példa Érték 2.0 programjának keretében támogatja.

Forduljon hozzám bizalommal!

dr. Lukács Réka jogász

06 70 361-14-87
lukacs.reka@gmail.com

A képen kalapács és mérleg látható, mint ami a bírói igazságszolgáltatás jelképe

Forrás: www.jogsegely.sk