Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Klubnap versekkel – az újpesti nőnap

2017. március 17.
A klub egy pillanata, amikor előadást tart a körzeti megbízott

Március első napján, versekkel kedveskedett Kulman Tibor a hölgyeknek. Sokadszorra lep meg bennünket gyönyörű verssoraival. Különösen, az egyik verse aratott sikert, melyet kérésünkre ismét felolvasott.

Csernus János, az Újpesti Napló újságírója is megtisztelt minket jelenlétével. Annyira megtetszettek Tibor versei, hogy engedélyt kért, azok nyilvános megjelenítésére az újságban. Nagy örömmel igent mondott a vers írója.

A klub egy pillanata, amikor előadást tart a körzeti megbízott

Bemutatta újdonságait, Kiss Márta, a Láthatár bolt kedves munkatársa. Sokan érdeklődtek az újdonságok iránt. Felsorolta, az asztalon található eszközök sokaságát. Elmondta, mit, mire, hogyan lehet a legkönnyebben használni.

Most már folyamatosan ellátogat hozzánk, Galler Brigitta rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott, aki hasznos tanácsokkal látta el tagjainkat. Felhívta, figyelmünket mire vigyázzunk otthon, a vásárlások alkalmával, valamint az új csalási praktikák kivédésére.

Nem maradhatott el, a nők felköszöntése, illetve felolvastuk, hogy mikortól ünnepeljük meg a nők napját. Beszélgettünk az alvás világnapjáról, ezen belül az alvászavarokról, és azok megelőzéséről. Jó kedvvel búcsúztunk el egymástól.

Kulman Erika és Szélesné Panka
közösségi civilszervezők